Spread the love


Τα Agent Provocateur έχουν χαρακτηρίσει ως η πιο προκλητική σειρά εσωρούχων, όπως και το μοντέλο από την Δανία, όμως δεν είναι αλήθεια παρά τις φωτογραφίες που θα δούμε.  Η Solveig Mork Hansen είναι μοντέλο αξιώσεων με πολλές επιτυχίες στο καρνέ της, και πολλά χιλιόμετρα στις διεθνής πασαρέλες.

Η Solveig Mork Hansen είναι μοντέλο μόδας που γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 1990 στο Give, Velje, στην Δανία και από τις πρώτες της δουλειές ήταν για την Grazia όσο και για την ELLE Italia.

Η Solveig Mork Hansen ξεκίνησε στην ηλικία των 14 ετών όταν την ανακάλυψε ο επικεφαλής στο Unique Models της Κοπεγχάγης, Booker Jesper Thomsen με την ομάδα του . Η πρώτη της επαγγελματική δουλειά ως μοντελου ήταν για το περιοδικό Eurowoman.

Το να είσαι μοντέλο σημαίνει πολύ χρόνο στο δρόμο και πολλά ταξίδια που οδήγησαν την Solveig Mork Hansen σε μια αίσθηση ανεξαρτησίας και ωριμότητας.

Η Solveig Mork Hansen άρχισε όμως να γίνεται πιο γνωστή στο ευρύ κοινό όταν θα εμφανιστεί στο Sports Illustrated Swimsuit Edition το 2015.

Με το στήθος της αντιπροσώπευσε την εταιρεία Wonderbra το 2015, αφού η Solveig ενώνει τα πρώην μοντέλα της Wonderbra Eva Herzigova και την Inna Zobova μετά την εμπλοκή της με αυτή την εμπορική μάρκα.

Μεγάλωσε σε ένα αγρόκτημα με τον μπαμπά και τους αδελφούς της, και ενώ δεν έχει άδεια οδήγησης, αγαπά αυτοκίνητα.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η φωτογράφηση που ακολουθεί έγινε για λογαριασμό της «Agent Provocateur – Autumn Winter 2017 Campaign»

Απολαύστε την Solveig Mork Hansen στις φωτογραφίες που ακολουθούν και πρωταγωνιστεί αναμφισβήτητα, παρέα με τις Daisy Lowe & Tali Lennox:

Δείτε την Solveig Mork Hansen στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Agent Provocateur Agent Provocateur



Spread the love