Spread the love


Πριν λίγες αρκετές ημέρες, είδαμε την Alexa στο πλευρό του Λάμπη Λιβιεράτου να ανεβαίνει τα σκαλιά στο Ηρώδειο. Ήταν η νεαρή ξανθιά κοπέλα που η εμφάνισή της συζητήθηκε για καιρό μετά.

Κάποιοι νόμιζαν ότι την βλέπουν πρώτη φορά, αλλά η αλήθεια είναι πως το 2012 ήταν η τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Kings», αλλά στην πορεία θέλησε να κάνει σόλο καριέρα.

Η 26χρονη Αλέξα ή αλλιώς Αλεξάνδρα Γρηγοριάδου όπως είναι το κανονικό της όνομα είναι τραγουδίστρια και στιχουργός και μάλιστα συνεργάζεται με τον Λάμπη Λιβιεράτο, αφού τραγουδάει στο πλευρό του σε πολλά από τα live που κάνει ανά την Ελλάδα.

Οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, αφού ο Λάμπης λάμπει από έρωτα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε όμως ότι η Αλεξάνδρα Γρηγοριάδου, ή Alexa, όπως υπογράφει τα τραγούδια της έλκει την καταγωγή από το Σότσι της Ρωσίας, μεγαλωμένη όμως στην Αθήνα. Τα τελευταία 4 χρόνια προσπαθεί να αρπάξει τη μεγάλη ευκαιρία για να καθιερωθεί στο χώρο της χορευτικής μουσικής.

Η Αλεξάνδρα, που όπως αναφέρει η ίδια στο βιογραφικό της, αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο του Πειραιά και φοίτησε (τελείωσε ή συνεχίζει, δεν το ξέρουμε…) στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα της Μουσικολογίας, έχει ήδη 2-3 συνεργασίες στο ενεργητικό της, όπως αυτή με τους KINGS το 2012 και με τον παραγωγό Steven Pierce λίγο αργότερα, αλλά πάντα της έλειπε αυτό το «κάτι» που να την εκτοξεύσει.

Παράλληλα με τη μουσική, η Γρηγοριάδου διαθέτει μια εντυπωσιακή εμφάνιση που τη βοηθάει να ασχολείται παράλληλα και με το modeling, απ’ ότι καταλαβαίνουμε και για λόγους βιοπορισμού. Οι σελίδες της στο web είναι γεμάτες με συνεργασίες και συμμετοχές σε επιδείξεις μόδας και είναι κρίμα και για την ίδια που και αυτός ο χώρος «ζει» τη χειρότερη του περίοδο. Ίσως για την ίδια να είναι καλύτερα να συγκεντρωθεί κάπου συγκεκριμένα (μουσική ή modeling) και να συνεχίσει να το παλεύει.

Alexandra Gregoriadou

Alexandra Gregoriadou

Alexandra Gregoriadou

Απολαύστε ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:



Spread the love