Spread the love


Είναι ένα από τα κορίτσια που ήρθαν για να μείνουν. Κούκλα και εντυπωσιακή η Αναστασία Τσιλιμπίου από το “Νησί” “κλέβει” τις εντυπώσεις στα Social media.

Η νεαρή πρωταγωνίστρια Αναστασία Τσιλιμπίου που μας συγκίνησε στα 12 της με το ρόλο της “Μαρίας Πετράκη” στο “Νησί” έχει γίνει πια ολόκληρη κοπέλα και μάλιστα ιδιαίτερα σέξι!

 

Από μικρή η Αναστασία έδειξε πως έχει άστρο στην υποκριτική . Γνώρισε από νωρίς την σεναριοφράφο Μιρέλλα Παπαοικονόμου, αφού έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση με τη σειρά “Για την καρδιά ενός αγγέλου” και στα 18 της πρωταγωνίστησε σε τούρκικο σίριαλ και κάνει καριέρα στη γειτονική χώρα!

«Κιοσέμ η Σουλτάνα»  τιτλοφορείται το σήριαλ στο οποίο ξετύλιξε το υποκριτικό της ταλέντο και έχει φανατικούς τηλεθεατές στην Τουρκία.

«Πέρασα πανέμορφα και έφυγα από εκεί λίγο πιο ώριμη ως άνθρωπος και ως ηθοποιός» δήλωσε σε  συνέντευξή της στο People η όμορφη ηθοποιός.

H Aναστασία Τσιλιμπίου είναι ήδη πολύ αγαπητή και δημοφιλής στο τουρκικό κοινό και φαίνεται ότι στο χώρο της υποκριτικής υπάρχει μέλλον…

«Αυτό που αγαπώ πιο πολύ στο πρόσωπό μου είναι τα μάτια μου. Όχι για το χρώμα τους, αλλά γιατί πιστεύω πως τα μάτια κάθε ανθρώπου καθρεφτίζουν την προσωπικότητά του» είχε πει η Αναστασία Τσιλιμπίου σε  συνέντευξή της ξανά στο περιοδικό People.

Όπως καταλαβαίνετε την παράσταση συνεχίζουν να κλέβουν τα γαλάζια μάτια της, ενώ και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου της, μεγαλώνοντας έχουν γίνει πιο έντονα και γοητευτικά.

Επιπλέον είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, και έχει σχεδόν 200 χιλιάδες πιστούς followers στο Instagram, οι οποίοι παρακολουθούν τα βήματά της.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Οι εικόνες που κατά καιρούς μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κερδίζουν αμέτρητα likes, δικαίως, μιας και έχει πανέμορφο πρόσωπο και υπέροχο σώμα.

Και αν μας θεωρείτε υπερβολικούς, δεν έχετε παρά να δείτε και εσείς με τη σειρά σας αυτές που ξεχωρίσαμε και αποδεικνύουν ότι η Αναστασία μεγάλωσε και έχει γίνει μία κούκλα με αναλογίες που θα ζήλευαν πολλές.

Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου Αναστασία Τσιλιμπίου



Spread the love