Spread the love


Η Angelina Jolie φωτογραφήθηκε στην πρεμιέρα του κινηματογραφικού έργου κινουμένων σχεδίων «The Breadwinner» που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.

Η 42χρονη Angelina Jolie είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, που μετά το διαζύγιό της έχει λιγοστέψει τις δημόσιες εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά όμως πόζαρε πάνω στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας με μάξι λευκό φόρεμα, και προκάλεσε εντύπωση με το μπούστο της, που διαγράφονταν στο στενό πάνω μέρος.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στην σελίδα της στο Instagram τα πάει πάρα πολύ καλά, αν φανταστούμε ότι έχει αναρτήσει πάνω από 2,660 φωτογραφίες της και έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 7.8 εκατομμύρια followers, ενώ η ίδια ακολουθεί 4,888 χρήστες.

Δείτε τη στο Twitter το Instagram I το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Έτσι ξεκίνησε η «καυτή» καριέρα της Angelina Jolie (ΦΩΤΟ)

Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie

Δείτε την και στην πρώτη της φωτογράφηση, όταν ήθελε να φτιάξει το book της, και να ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο, στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών.

Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie



Spread the love