Spread the love


H Αθηνά Οικονομάκου σύμφωνα με τις φήμες περιμένει το πρώτο της παιδάκι, που αν όντως επιβεβαιωθούν θα γίνει με διαφορά η πιο εντυπωσιακή μαμά της showbiz.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, περιμένουν το πρώτο τους παιδί, σύμφωνα με το peoplegreece.

Η ηθοποιός, διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να γίνει μανούλα, ενώ μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού. Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν η Αθηνά Οικονομάκου, ο ρόλος της μητρότητας είναι εκείνος που της ταιριάζει περισσότερο από όλους.

«Θέλω να γίνω μητέρα. Ξέρω πως όταν έρθει ένα μωρό, θα αφοσιωθώ. Δεν θα είμαι ο άνθρωπος που στους 3 μήνες θα γυρίσω στη δουλειά, εκτός πια αν έχει συμβεί κάτι που με κάνει να το θελήσω. Με τα μυαλά που έχω τώρα κι επειδή είμαι πολύ υπεύθυνη ξέρω πως όταν γίνω μητέρα θα χάσω την όποια ανεμελιά. Θα θέλω να είμαι από πάνω σε όλα, γιατί πιστεύω πως η μητέρα πρέπει να είναι πολύ κοντά στο παιδί», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People.

Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει μια φωτογραφία της ηθοποιού με ένα μονόπετρο στο χέρι με την ίδια να απαντά αργότερα σε συνέντευξή της για το ενδεχόμενο γάμου, ως εξής: Η ηθοποιός είπε: «Δεν θα απαντούσα ποτέ σε τέτοιου είδους ερώτηση, εκτός αν ο γάμος επρόκειτο να γίνει σε ένα μήνα. Εξάλλου εδώ και τρία χρόνια τα Μέσα μάς παντρεύουν. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως το ταξίδι στις Μαλδίβες ήταν το ωραιότερο ταξίδι που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ψάχνεις το μονόπετρο; Τα κοσμήματα είναι η άλλη μεγάλη μου αγάπη και η δουλειά μου. Καθημερινά φοράω πάρα πολλά δαχτυλίδια, άλλα με μία πέτρα, άλλα με πολλές και άλλα με καμία, οπότε μην ψάχνεις και δέξου ότι δεν απαντώ σε τέτοιες ερωτήσεις».

Μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού, αλλά πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του.

Δείτε τη στο Facebook το Facebook και στο Instagram

Προς το παρόν η ηθοποιός συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» καθώς η εγκυμοσύνη της κυλά ομαλά, όπως και όλες τις άλλες δραστηριότητες της.

Μια μέρα πριν γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης της, η Αθηνά Οικονομάκου είχε κάνει μια σχετική ανάρτηση.

 

Στην φωτογραφία, φαίνεται ξαπλωμένη στην αμμουδιά μαζί με τον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Ωστόσο, κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η λαμπερή Αθηνά είναι έγκυος.

Αθηνά Οικονομάκου

«Every summer has its own story,they say…but mine was one of the greatest ever… The tans will fade, but the memories will last forever. (Κάθε καλοκαίρι λένε ότι έχει μια ιστορία αλλά το δικό μου ήταν ένα από τα καλύτερα. Το μαύρισμα μπορεί να φύγει αλλά οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα…)

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Αθηνά από το Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

H όμορφη ηθοποιός ζει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της! Η Αθηνά Οικονομάκου σε λίγους μήνες θα κρατήσει το πρώτο της παιδί στην αγκαλιά της και σίγουρα δεν θα μοιάζει με καμία μαμά της showbiz!

Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου



Spread the love