Spread the love


Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την στιλιστική επιλογή της εμφάνισης που επέλεξε η Demi Rose για την βραδιά «Leaves the Beauty Awards» που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν.

Η 22χρονη Demi Rose Mawby είναι ένα φαινόμενο του διαδικτύου, με πολύ τολμηρές φωτογραφίες ως μοντέλο, με «ζουμερό» στήθος και υπέροχα οπίσθια. Γρήγορα έγινε παγκοσμίως γνωστή για τον τρόπο που κοιτάζει το φακό.. και για τις σωματικές της αναλογίες.

Η Demi Rose Mawby υπήρξε και αστέρι του περιοδικού «Taz’s Angels». Προκάλεσε αίσθηση στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης από πολύ νεαρή ηλικία, και πολύ γρήγορα έκανε μεγάλο ντόρο σχετικά με το όνομά της ως μοντέλο, κάνοντας φωτογραφήσεις σε όλο τον κόσμο και εμφανίζοντας σε πολυάριθμα περιοδικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής

Είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή κορίτσια της Βρετανία στο Instagram με περισσότερους πέντε εκατομμύρια followers..

Στην ερώτηση τι κάνει η Demi και είναι τόσο δημοφιλής, η απάντηση βρίσκεται στις εκπληκτικές φωτογραφίες της, τόσο στις selfies που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, όσο και στις επαγγελματικές.

Η Demi Rose Mawby γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 1995, και ανήκει στο ζώδιο του Κριού. Γεννήθηκε στο Μπέρμιγχαμ, του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά διαμένει μόνιμα στο Μαϊάμι των ΗΠΑ. Έχει καταγωγή Βρετανική και Κολομβιανή, και αυτό την κάνει ακόμα πιο σέξι και ξεχωριστή. Της αρέσει να ακούει Ισπανική μουσική, και αρκετές φορές έχει τολμήσει να δείξει το σώμα της σε πολύ αισθησιακές φωτογραφήσεις, όπως αυτές που ακολουθούν.

Αυτή τη φορά τρέλανε τους φωτογράφους που την περίμεναν έξω από την εκδήλωση «Leaves the Beauty Awards» που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, και άστραψαν όλα τα φλας επάνω της από την ενδυματολογική της επιλογή.

Τέλος θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει 900 δημοσιευμένες φωτογραφίες της και έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον περισσότερων από 5.6 εκατομμύρια followers.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε ακόμα:

Απολαύστε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Demi Rose (ΦΩΤΟ)

Η Demi Rose σε κάθε έξοδο βγάζει μάτια (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η 22χρονη Demi Rose έχει κορμί που ακολουθούν 4,5 εκατ. followers (ΦΩΤΟ)

Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose

Απολαύστε και ορισμένες από τις τελευταίες της αναρτήσεις της Demi Rose στον λογαριασμό της στο Instagram:

Demi Rose



Spread the love