Spread the love


Το κορίτσι του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι μια Θεά που έχει εντυπωσιάσει όλους όσους την έχουν δει από κοντά, αλλά και όσους την ακολουθούν στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. «Ξημερώματα δίνεις δικαιώματα» σε νέες πόζες που σκανδαλίζουν..

Πως να περιγράψουμε το σέξι «κορίτσι» του Κωνσταντίνου Αργυρού, αφού για αυτή την αιθερία ύπαρξη δεν υπάρχουνε λόγια.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι Ελληνοσκοτσέζα, και επαγγελματίας μοντέλο, έχει πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση και δίνει «δικαιώματα» αφού πρωταγωνιστεί στο ομώνυμο βίντεο του Έλληνα τραγουδιστή έχει στην στην κυριολεξία «σκίσει» αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

Αν έχετε δει έστω μια φορά το video clip της μεγάλης επιτυχίας του Κωνσταντίνου Αργυρού «Ξημερώματα» αποκλείεται να μην έχει καρφωθεί το βλέμμα σας πάνω στο «κορίτσι» του.

Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι το τραγούδι «Ξημερώματα» δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου 2017 στο κανάλι του τραγουδιστή στο Youtube και μέχρι σήμερα έχει πάνω από 22.987.404 εκατομμύρια προβολές.

Ο λόγος για την εκθαμβωτική Kirsten Ciel Lauder που στον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram με μόνο 260 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 20.5 χιλιάδες ζευγάρια μάτια.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της Kirsten Ciel Lauder που ακολουθούν:

Η Kirsten Ciel Lauder είναι το σέξι κορίτσι του «Ξημερώματα» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού Κωνσταντίνου Αργυρού



Spread the love