Spread the love


Η Ekaterina Zueva η Ρωσίδα καλλονή που έχει “ρίξει” το Ιnstagram με τις καυτές πόζες της έχοντας καταφέρει να “κερδίσει” πάνω από 2,5 εκ. followers στο Instagram.

Κάποτε επί τουρκοκρατίας υπήρχε στην Ρωσία μια σπουδαία βασίλισσα που έγινε προστάτης πασών των Χριστιανών. Η περίφημη βασίλισσα Αικατερίνη της Ρωσίας. Πριν από αυτήν υπήρξε και η Αικατερίνη των Μεδίκων.

Γενικώς, το Κατερίνα είναι ένα όνομα μεγαλοπρεπές. Και γι΄αυτό στην Ekaterina Zueva θα δίναμε με άνεση το στέμμα, τον θρόνο και το κλειδί για να διαφεντεύει το μυαλό και την καρδιά μας.

Επίσης θα μπορούσε σύγχρονη ωραία Ελένη, όπου για… πάρτη της θα μπορούσε να ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η  είναι το πιο καυτό μοντέλο στο Instagram, αφού ποζάρει τις περισσότερες φορές με καυτά εσώρουχα, αλλά και την ώρα που βρίσκεται σε καυτές στάσεις, ενώ κάνει γιόγκα.

Δείτε τη στο Facebook το Twitter και στο Instagram

Η Ekaterina Zueva είναι ένα 25χρονο μοντέλο και βρίσκεται στο top 10 του Maxim με τις πιο «καυτές» γυναίκες του κόσμου.

Επίσης έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός και στην ταινία του Guy Ritchie “The Man From U.N.C.L.E.”, με πρωταγωνίστρια την Alicia Vikander.

Μία μικρή… ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν, θα διαπιστώσετε και μόνοι σας γιατί η καλλονή από την Ρωσία είναι το… πυρηνικό όπλο και γιατί έχει “κερδίσει” πάνω από 2,5 εκ followers στο Instagram.

Δείτε ακόμα: Ekaterina Zueva: Η πιο «hot» Ρωσίδα των ΗΠΑ

Απολαύστε την…

 



Spread the love