Spread the love


Η ομορφιά της είναι αδιαμφισβήτητη, το σεξαπίλ της το ίδιο! Η Emily Ratajkowski τράβηξε και πάλι όλα τα βλέμματα πάνω της με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Τo 25χρονο μοντέλο ανέβασε αποκαλυπτική φωτογραφία με το μπούστο της, μην αφήνοντας και πολλά για τη φαντασία. Μέσα σε λίγες ώρες η ανάρτηση συγκέντρωσε σχεδόν μισό εκ. likes.

Ποτέ δεν είχε πρόβλημα να δείξει το πλούσιο μπούστο της. Μία βόλτα στον λογαριασμό της στο Instagram πείθει και τους πιο δύσπιστους.

Καθισμένη στη θέση του συνοδηγού, η Emily Ratajkowski απολαμβάνει τη βόλτα της με το αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες και το μάτι πέφτει στο ροζ της μπουστάκι που μετά βίας κρατάει το στήθος της στη θέση του.

Πειρασμός, εκρηκτική, σέξι, καλλονή. Μερικά επίθετα που συνοδεύουν την Emily Ratajkowski.

Πολυσυζητημένη ηθοποιός και μοντέλο, ιδίως μετά την εμφάνιση της στο αμφιλεγόμενο μουσικό βίντεο του Ρόμπιν Θικ για την επιτυχία του «Blurred Lines». Στο τελευταίο newsletter «Lenny» της ηθοποιού Λίνας Ντάναμ, η Έμιλι αναφέρεται στην πολιτική του να φαίνεσαι «σέξι» και υπερασπίζεται το δικαίωμα των γυναικών να εκφράζουν την σεξουαλικότητα τους.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Ουσιαστικά η Έμιλι εμφανιζόταν σχεδόν γυμνή στο σεξιστικών αποχρώσεων βίντεο. Δέχθηκε επικριτικά σχόλια από πολλούς καθώς επέτρεψε στον εαυτό της να εκτεθεί με τέτοιο τρόπο και να μετατραπεί σε αντικείμενο, αλλά από την άλλη βρήκε και υποστηρικτές που έριξαν όλο το φταίξιμο στον Θικ.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Emily Ratajkowski (ΦΩΤΟ)

Στο άρθρο της στο «Λένι» η Ratajkowski υποστηρίζει πως οι γυναίκες δεν θα πρέπει να ντρέπονται για τη σεξουαλικότητα τους, πριν αναρωτηθούν τι ακριβώς σημαίνει να εκπέμπουν το λάθος μήνυμα. «Ο υπαινιγμός ότι σέξι σημαίνει ”δευτεροκλασάτη”, είναι σαν να παίζουμε το παιχνίδι των επιθυμιών των ανδρών», επισημαίνει.

Απολαύστε τη…

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski

 

 



Spread the love