Spread the love


Είναι από τις πιο ωραίες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Πόσο μάλλον όταν την βλέπουμε και κάθε μέρα. Η Ευαγγελία Αραβανή είναι η καλύτερη απογευματινή μας παρέα…

Τέλος! Έχουμε πάθει μεγάλη ζημιά με τον ξανθό άγγελο το «My Style Rocks». Η Ευαγγελία Αραβανή καθημερινά μας “ανάβει”  μεγάλη… φωτιά στην παρουσίαση του γνωστού διαγωνισμού μόδας του ΣΚΑΪ.

Είναι από τος γυναίκες που δεν χρειάζονται να προσπαθήσουν πολύ για να σε μαγνητίσουν με την ομορφιά τους. Αυτόματα αυτό την μετατρέπει σε μία από τις πιο ερωτικές γυναίκες που έχει βγάλει η Ελλάδα, καθώς άλλοι μπορεί να το προσπαθούν, αλλά σίγουρα η ξανθιά καλλονή απλά… το έχει!

Η Ευαγγελία Αραβανή δεν είναι απλά μία κοινή… θνητή που κατοικεί στην χώρα μας. Είναι θεά και σίγουρα αν ήμασταν στην αρχαιότητα, η θεά Αφροδίτη θα είχε την δική της μορφή όταν θα ήθελε να εμφανιστεί στους ανθρώπους. Και σίγουρα θα έκανε όλον τον ανδρικό πληθυσμό να την ερωτευτεί παράφορα. Τουλάχιστον εμείς αυτό έχουμε πάθει!

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Η παρουσιάστρια του Μy style Rocks εκτός από την εκπομπή, στην τελευταία της φωτογράφισης που έκανε για λογαριασμό γνωστού περιοδικού εμφανίζεται   πιο συνειδητοποιημένη αλλά και πιο γοητευτική από ποτέ.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Ευαγγελία στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η όμορφη Ευαγγελία η οποία φέτος ανέλαβε τα ηνία της παρουσίασης αυτού του νέου και πολλά υποσχόμενου πρότζεκτ μόδας, δίνει καθημερινά τον καλύτερό της εαυτό και δείχνει να διανύει την πιο καλή περίοδο της ζωής της, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δείτε την να ποζάρει για τον φωτογραφικό φακό…

Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή
Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή Ευαγγελία Αραβανή



Spread the love