Spread the love


Η Φραντζέσκα θα γίνει γιαγιά, και το διασκεδάζει. Η Φραντζέσκα Μελά που την θυμόμαστε να σκανδαλίζει όλο το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ριάλιτι «Big Brother 2» που είχε σπάσει κάθε κοντέρ τηλεθέασης προετοιμάζεται ψυχολογικά να κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της εγγόνι.

Η Φραντζέσκα Μελά είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό με τις σέξι εμφανίσεις της σε αντρικά περιοδικά της εποχής, αλλά και με την εν γένη παρουσία της.

Φραντζέσκα Μελά

Η πρώην παίκτρια είχε αποκτήσει μια κόρη σε πολύ νεαρή ηλικία που σήμερα είναι 18 χρονών και περιμένει το πρώτο της παιδί, ενώ έχει ακόμα έναν γιο που είναι μαθητής δημοτικού. Ο λόγος για την όμορφη Ντανιέλα Αρτεμίου που είναι έγκυος και μάλιστα νιώθει τρισευτυχισμένη.

Φραντζέσκα Μελά

Όπως θα δείτε μαμά και κόρη είναι ολόιδιες, και η ακόμα σέξι Φραντζέσκα ετοιμάζεται να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της εγγόνι. Είναι μια πολύ σούπερ σέξι και νέα γιαγιά, και χαιρόμαστε με την χαρά της.

Φραντζέσκα Μελά

Δείτε την στο Facebook και στο Instagram

Θυμάστε την Φραντζέσκα Μελά από το Big Brother; Δείτε την σε καυτές πόζες (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε και ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες που ανεβάζει η Φραντζέσκα Μελά στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media:

Ακόμα κρατάει την λάμψη της νιότης και όπως θα διαπιστώσετε στις φωτογραφίες της που ακολουθούν παραμένει μια «ζουμερή» ερωτεύσιμη και επιθυμητή γυναίκα:

Φραντζέσκα Μελά Φραντζέσκα Μελά Φραντζέσκα Μελά Φραντζέσκα Μελά Φραντζέσκα Μελά Φραντζέσκα Μελά Φραντζέσκα Μελά Φραντζέσκα Μελά Φραντζέσκα Μελά Φραντζέσκα Μελά Φραντζέσκα Μελά Φραντζέσκα Μελά Φραντζέσκα Μελά Φραντζέσκα Μελά Φραντζέσκα Μελά Φραντζέσκα Μελά Φραντζέσκα Μελά Φραντζέσκα Μελά Φραντζέσκα Μελά Φραντζέσκα Μελά Φραντζέσκα Μελά



Spread the love