Spread the love


Την Γεωργία Μαυρουδή την ξέρετε; Τι όχι; Η τραγουδίστρια  εντυπωσιάζει στις πίστες και μας τρελαίνει με την σέξι παρουσία της. Γι’ αυτό ελάτε να την μάθετε λοιπόν!

Από τις ανερχόμενες τραγουδίστριες είναι η Γεωργία Μαυρουδή. Η καυτή μελαμψή θεά με τα μάτια τα γκριζοπράσινα εντυπωσιάζει τόσο στις πίστες, όσο και στο Instagram.

Η Γεωργία Μαυρουδή είναι μια ανερχόμενη λαϊκή τραγουδίστρια που ξεχωρίζει για την σκηνική της παρουσία και τις φωνητικές της δυνατότητες.

Η Γεωργία Μαυρουδή γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη όπου και μένει μόνιμα, είναι  Πτυχιούχος εθνικού ωδείου σε φωνητική και αρμονία και έχει σπουδάσει στο ΤΕΙ, Τουριστικές επιχειρήσεις, αλλά τελικά την κέρδισε το μεγάλο της πάθος η μουσική και το τραγούδι.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Από μικρή είχε πάθος με το τραγούδι, και μεγαλώνοντας αποφάσισε να κάνει την αγάπη της επάγγελμα.

Η Γεωργία έχει ήδη καταφέρει να συνεργαστεί μέχρι στιγμής με τους Νότη Σφακιανάκη, Νίκο Κουρκούλη, Αγγελική Ηλιάδη, Χρύσπα, Γιώργο Γιαννιά, Χρήστο Μενιδιάτη, Γιώργο Τσαλίκη, Σταμάτη Γονίδη και τα περισσότερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας. Εχει κάνει το ντεμπούτο της με ένα single «Μια η μοναδική» με την υπογραφή του Χριστόδουλου Σιγανού, του Κωνσταντίνου Παντζή και του Valentino.

Πέρα από όλα τ’ άλλα το κορίτσι αυτό διαθέτει και απίστευτα φυσικά προσόντα και ένα κορμί που ζαλίζει κάθε φορά που εμφανίζεται στις πίστες ή ποζάρει στο Instagram, αφού γυμνάζεται καθημερινά, ασχολούμενη κυρίως με τον στίβο.

Στο Instagram έχει πάνω από 15.200 followers, που την ακολουθούν πιστά, κάνοντας άπειρα likes και σχόλια σε κάθε φώτο που αναρτά.

Απολαύστε την…

Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή Γεωργία Μαυρουδή

 



Spread the love