Spread the love


Η Τζώρτζια Βαϊνά είναι μια από τις σέξι παρουσίες και παίκτριες του “My Style Rocks”, όμως  το αντρικό κοινό την γνωρίζει καλύτερα από τις σέξι φωτογραφίσεις της καθώς και από τη συμμετοχής της σε καλλιστεία.

Μπορεί να μην κάνει ακόμα τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο τα κορίτσια του My Style Rocks αποσχολούν ιδιαίτερα σύμφωνα με τις αναπαραγωγές videos που βλέπουμε στα social media.

Οι παίκτριες που έχουν επιλεχθεί για να συμμετάσχουν στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, «My Style Rocks», δεν είναι τελικά και τόσο τυχαίες.

Ειδικά, η Τζώρτζια Βαϊνά, η οποία έχει κάνει τις περισσότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις, αν και είναι δύσκολο για κάποιον να την αναγνωρίσει μιας και τότε συστηνόταν με άλλο όνομα και είχε ελαφρώς άλλη εμφάνιση…

Η Τζώρτζια Βαϊνά είναι μια από τις σέξι παρουσίες και παίκτριες του “My Style Rocks”, όμως  το αντρικό κοινό την γνωρίζει καλύτερα από τις σέξι φωτογραφίσεις της καθώς και από τη συμμετοχής της σε καλλιστεία.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σε ηλικία 7 ετών μετακόμισε οικογενειακώς στην Καλαμπάκα

Μόλις τελείωσε το Λύκειο πήγε να σπουδάσει στα Γιάννενα. Εκεί τελείωσε το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών κι αμέσως μετά βρέθηκε πάλι στην Αθήνα για να δοκιμάσει την τύχη της στο μόντελινγκ.

Το 2006 συμμετείχε στα Star Ellas,όπου δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο τίτλο, όμως τις άνοιξε πολλές επαγγελματικές πόρτες. Η πρώτη από αυτές ήταν του Alpha, όπου η Γωγώ έπιασε δουλειά στο «Πιο μεγάλο παζάρι» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και μετά η συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη στην εκπομπή «Ολα».

 

Με πόζες που βγάζουν μάτι και ανεβάζουν κατακόρυφα τη θερμοκρασία, η Γωγώ Βαϊνά κέρδισε επάξια τον τίτλο «Superstar» στο διαγωνισμό Playmate 2007 Η συνέχεια σε Playboy και Max ήταν αναμενόμενη, με την ανάλογη επιτυχία φυσικάΤζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά

Τζώρτζια Βαινά

Η παίκτρια του “My Style Rocks”, μετά από δέκα χρόνια έχει αλλάξει από όνομα μέχρι μαλλιά και στιλ.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε την

Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά Τζώρτζια Βαινά



Spread the love