Spread the love


H Ola Jordan (Aleksandra “Ola” Jordan, και το πατρικό της όνομα είναι Ola Grabowska) γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 1982, και είναι Πολωνή επαγγελματίας μπαλαρίνα. Εμφανίστηκε ως επαγγελματίας στη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή «Strictly Come Dancing» από το 2006 έως το 2015.

Μετά τη νίκη της σε πρωτάθλημα χορού στην πατρίδα της, η Ola Jordan μετακόμισε στην Αγγλία και ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με τον James Jordan. Παντρεύτηκαν στις 12 Οκτωβρίου 2003 και ζουν κοντά στο Maidstone στο Κεντ.

Η Ola Jordan χορεύει από την ηλικία των δώδεκα ετών στο σχολείο της. Πριν από το χορό με τον James Jordan, είχε χορέψει με τον Przemek Lowicki στην Πολωνία. Κέρδισε το ανοιχτό πρωτάθλημα της Πολωνίας το 1999 και πήρε 12η θέση στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του επόμενου έτους.

Η Ola Jordan επέλεξε φέτος το όμορφο νησί των Σποράδων, την Σκιάθο για να περάσει τμήμα των διακοπών της. Φόρεσε το κόκκινο ολόσωμο μαγιό της και μας χάρισε εκπληκτικές εικόνες της που γρήγορα έκαναν το γύρο του κόσμου, όπως αναφέρει η thesun.co.uk

Δείτε τη στο Τwitter το Facebook και στο Ιnstagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan

Δείτε το βιογραφικό της στη wikipedia.org/



Spread the love