Spread the love


Η Ιωάννα Μαλέσκου, είναι πανέμορφη, έχει απίστευτα μάτια και είναι το νέο αστέρι της κρητικής τηλεόρασης

Λαμπερή, όμορφη, με ένα εκτυφλωτικό χαμόγελο να στολίζει το ήδη εντυπωσιακό παρουσιαστικό της, η ξανθιά και γαλανομάτα Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της τηλεόρασης στην Κρήτη.

Η 28χρονη από την Πρέβεζα βρέθηκε στο Ηράκλειο για να δουλέψει ως αναπληρώτρια σε δημοτικό σχολείο, μόλις τελείωσε τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό Τμήμα του ΑΠΘ. Όμως, βρήκε αλλού την τύχη της.

Η δασκάλα από την Πρέβεζα, έχει κάψει… καρδιές σε όλο το Ηράκλειο, με το εντυπωσιακό κορμί της, τα υπέροχα μάτια της, παρουσιάζοντας εκπομπή στο ΚΡΗΤΗ TV.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Είναι φανερό πλέον πως το απίστευτο χαμόγελο και το ταλέντο της Πρεβεζάνας παιδαγωγού Ιωάννας Μαλέσκου  κέρδισε και  την καρδιά της Κρήτης ανεβάζοντας τον πήχη στην επαγγελματική της δραστηριότητα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, παράλληλα έχει κερδίσει και τον θαυμασμό χιλιάδων θαυμαστών, όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος και από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Ιωάννας Μαλέσκου στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις νέες της πόζες στο Instagram

Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου

 

 



Spread the love