Spread the love


Η Kate Upton ποζάρει στο Sports Illustrated και προκαλεί πανικό στον αντρικό πληθυσμό, που περιμένει με αγωνία να δει όλες τις φωτογραφίες του διάσημου Supermodel. Η 25χρονη με το πλούσιο μπούστο και το τέλειο «ζουμερό» κορμί έδωσε τον καλύτερο εαυτό της.

Το Supermodel Kate Upton δείχνει την φονταμενταλιστή της διάθεση με σέξι πόζες στη φωτογράφιση για το Sports Illustrated, που πραγματοποιήθηκε στην Αρούμπα και είδαν το φως της δημοσιότητας την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017.

Η Katherine (Kate) Upton είναι ένα πολύ γνωστό μοντέλο μόδας από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ηθοποιός «The Layover» και έχει γεννηθεί στις 10 Ιουνίου 1992.

Μπορεί να έχει κοσμήσει με τις φωτογραφίες της σχεδόν όλα τα διάσημα περιοδικά του πλανήτη, αλλά για το «Sports Illustrated» τρέφει ιδιαίτερη αγάπη αφού είναι ένα από τα περιοδικά που την λάτρεψαν και την βοήθησαν πολύ στην καριέρα της.

Αυτές οι φωτογραφίες της διέρρευσαν για να μας κεντρίσουν ακόμα περισσότερο την φαντασία μας, αλλά και να μεγαλώσουν την αγωνία μας μέχρι να δούμε το τελικό φωτογραφικό αποτέλεσμα δημοσιευμένο στις σελίδες του περιοδικού, αλλά και το σχετικό βίντεο που πάντα δημιουργείτε μετά την φωτογράφηση.

Δείτε την Kate Upton στο ατύχημα της φωτογράφησης για το «Sports Illustrated» (ΦΩΤΟ)

Δείτε την σελίδα της: kateupton.com το Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο αφιέρωμα με 41 υπέροχες στιγμές της στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton



Spread the love