Spread the love


Η Κατερίνα Μπουρνέλη είναι μια από τις παίκτριες του «The Voice», που κέρδισε τα βλέμματα με τις ερμηνείες της αλλά και για την φυσική της ομορφιά.

Ο λογαριασμός της στο Instagram μας αποκαλύπτει ένα θείο κορμί σε πολύ όμορφες πόζες.

Ο λόγος για την 30χρονη Κατερίνα Μπουρνέλη που μας εντυπωσίασε ακόμα μια φορά στο «The Voice», όπως μας είχε προκαλέσει και παλαιότερα στα υπόλοιπα ριάλιτι που είχε εμφανιστεί.

Η Κατερίνα Μπουρνέλη όμως προχωράει και εξελίσσεται μετά το «Fame Story», πρώην συμπαίκτρια του Γιώργου Λιανού από το Fame Story όπου είχε κάνει την παρθενική της τηλεοπτική εμφάνιση, αλλά και στο και το «The Voice» όταν παλαιότερα προβάλλονταν από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η Κατερίνα Μπουρνέλη σε ηλικία μόλις 17,5 ετών είχε συμμετάσχει στο «Fame Story 3». Δυστυχώς το μόνο video που βρίσκουμε στο youtube με απόσπασμα από τις εμφανίσεις της είναι ένα ερασιτεχνικό video χωρίς καλή εικόνα, ωστόσο είναι αρκετό για να δείτε τη μεγάλη της αλλαγή από τότε.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι όπως είπε τραγουδά επαγγελματικά τα τελευταία 13 χρόνια.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια επέστρεψε όμως στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αυτή τη φορά από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

H Κατερίνα έκανε και τους 4 κριτές να γυρίσουν. Συστήθηκε και ανέφερε ότι συμμετείχε και στο Fame Story αλλά και στο The Voice που έγινε πριν 2 χρόνια. Τότε είχε πάει στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή.

Δείτε το βίντεο από το φετινό The Voice:

Δείτε την συνέντευξή της στο στο «Πρωινό» στις 17 Μαρτίου 2015:

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love