Spread the love


Η Κλόε Καρντάσιαν στην πιο σέξι φωτογράφηση της καριέρας της άφήσε ταυτόχρονα ενδεχόμενα για εγκυμοσύνη.

Η μικρότερη αδερφή από τις Καρντάσιαν πάλεψε τουλάχιστον 5 χρόνια για να ξεφορτωθεί τα περιττά κιλά της, από την εποχή που ήταν ζευγάρι με τον διάσημο μπασκετμπολίστα Λαμάρ Οντόμ. Φαίνεται όμως ότι από την τελευταία της φωτογράφιση, τα περιττά κιλά ανήκουν στο παρελθόν.

Η Κλόε πόζαρε δίπλα στο μοντέλο Σλικ Γούντς, παρουσιάζοντας τη νέα καμπάνια της εταιρείας Good American. Ακόμη και αν τα μαύρα στενά δερμάτινα εντυπωσίασαν, την ίδια στιγμή δεν ήταν λίγοι όσοι παρατήρησαν πως η 33χρονη ενδεχομένως να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Μάλιστα κάποιος έγραψε σχόλιο «Περιμένεις παιδί;».

Μετά το νέο-βόμβα της (επιβεβαιωμένης πια) εγκυμοσύνης της Κάιλι Τζένερ, πριν από λίγες ώρες έσκασε και δεύτερη εγκυμοσύνη στους κόλπους της reality οικογένειας Kαρντάσιαν.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η Κλόε Καρντάσιαν είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον 26χρονο μπασκετμπολίστα Tristan Thompson. Βγαίνουν εδώ και ένα χρόνο αφού γνωρίστηκαν σε ένα ραντεβού στα τυφλά που οργάνωσε για εκείνους ένα φίλος τους.

Δείτε την στo Facebook, το Twitter και το Instagram

Τα τελευταία χρόνια, η 33χρονη reality star και επιχειρηματίας έχει αφιερωθεί στη γυμναστική, έχει γράψει ένα βιβλίο Strong Looks Better Naked, έχει και το δικό της show Revenge Body With Khloé Kardashian το οποίο θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν ενώ το καλοκαίρι λάνσαρε τα τζιν Good American, που κολακέυουν κάθε τύπο σιλουέτας.

Η Κλόε, η οποία πέρυσι ξεμπέρδεψε με το διαζύγιο της από τον μπασκετμπολίστα Λαμάρ Οντόμ με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2009 (σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι παντρεύτηκαν μόλις ένα μήνα μετά τη γνωριμία τους), έχει δηλώσει ότι η σχέση της με τον Τρίσταν είναι η καλύτερη που είχε ποτέ.

Οι φωτογραφίες της πάντως έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.
Κλόε Καρντάσιαν Κλόε Καρντάσιαν Κλόε Καρντάσιαν Κλόε Καρντάσιαν Κλόε Καρντάσιαν


Spread the love