Spread the love


Ο λόγος για την Αμερικανίδα (Ελληνοβιετναμέζα Dj «konstantina Gianni») Κωνσταντίνα Γιάννη κατά το ελληνικότερο που αν δεις τις πόζες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τότε θα διαπιστώσεις ότι έχει ολοστρόγγυλες καμπύλες. Είναι ένα κορίτσι που σίγουρα θα ακολουθήσεις.

Ο λόγος για τη χυμώδη Αμερικανίδα, που στον λογαριασμό της στο Instagram αναφέρει ότι η «konstantina Gianni» με μόνο 66 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει το τρομερό ρεκόρ να κάνει περισσότερους από 94.1 χιλιάδες followers να την ακολουθήσουν, ενώ η ίδια ακολουθεί 340 χρήστες. Δηλώνει «KG World Wide DJ», μοντέλο, «Host» και ηθοποιός.

Η εκρηκτική 24χρονη (6 Φεβρουαρίου 1993) που έχει καταγωγή από Ελλάδα και Βιετνάμ, ζει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, έχει μεγάλη ζήτηση και δέχεται πολλές προτάσεις για εμφανίσεις σε διάφορα κλαμπ ανά τον κόσμο.

Από τον σέξι λογαριασμό της στο Twitter, το ακόμα πιο σέξι προφίλ της στο Facebook μέχρι το επίσης σέξι χρονολόγιό της στο Instagram και το κανάλι της στο YouΤube μας έχει πείσει και με το παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα που βγάζει είναι πολύ εντυπωσιακό, και με τέτοιο ταλέντο της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία με ότι και αν ασχοληθεί, στην μουσική, τις φωτογραφήσεις η την ηθοποιία. Το θέμα είναι αν αυτό το κορίτσι ήταν στην Ελλάδα τι θα μπορούσε να κάνει;

Ακούστε την δουλεία της στο soundcloud.com

Δείτε την στο Facebook, το Facebook II το Twitter, Twitter1 και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε την Konstantina Gianni, την Ελληνοβιετναμέζα που έχει ρίξει τα media (ΦΩΤΟ)

Κωνσταντίνα Γιάννη Κωνσταντίνα Γιάννη Κωνσταντίνα Γιάννη Κωνσταντίνα Γιάννη Κωνσταντίνα Γιάννη Κωνσταντίνα Γιάννη Κωνσταντίνα Γιάννη Κωνσταντίνα Γιάννη Κωνσταντίνα Γιάννη Κωνσταντίνα Γιάννη Κωνσταντίνα Γιάννη   Κωνσταντίνα Γιάννη Κωνσταντίνα Γιάννη Κωνσταντίνα Γιάννη Κωνσταντίνα Γιάννη Κωνσταντίνα Γιάννη Κωνσταντίνα Γιάννη Κωνσταντίνα Γιάννη



Spread the love