Spread the love


Με μεγάλη έκπληξη είδαμε σκηνές από ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τις αδελφές Kendall Jenner και Kourtney Kardashian να βάζουν πάνω στο σώμα τους μαύρη μάσκα ομορφιάς.

Η Kourtney Kardashian και η μικρή αδερφή της, Kendall Jenner, βρέθηκαν στη Σάντα Μπάρμπαρα των ΗΠΑ για τις ανάγκες του ριάλιτι που πρωταγωνιστούν.

Σε στιγμές απείρου κάλλους οι δυο αδελφές προσπαθούν να γίνουν πιο επιθυμητές, χαλαρώνοντας και βάζοντας επάνω στο σώμα του «μάσκα» περιποίησης.. Έμοιαζαν σαν να έπεσαν σε μια πισίνα με μαζούτ, ή να κολύμπησαν σε κάποια ακτή της Αττικής όταν είχε βυθιστεί το πλοίο «Αγία Ζώνη».

Βέβαια, τα σχόλια πήγαν και ήρθαν αφού από την μια το γεγονός είναι πολύ αστείο, από την άλλη όμως οι σκηνές αφήνουν έναν διάχυτο ερωτισμό, αφού και οι δυο κοπέλες έχουν πολύ όμορφα και καλογυμνασμένα σώματα, και ποτέ δεν πέρασαν απαρατήρητες από τα αντρικά βλέμματα.

Η 38χρονη Kourtney είναι μητέρα τριών παιδιών και το 21χρονο supermodel Kendall, δείχνουν να απολαμβάνουν την περιποίηση προσώπου και σώματος, καλύπτοντας το κορμί τους με λάσπη και το πρόσωπο τους με μια μάσκα αργίλου.

Η Kourtney, την ώρα που άπλωνε τη λάσπη στα οπίσθια της χάρισε στο κοινό ένα αποκαλυπτικό πλάνο. Νωρίτερα, οι δυο τους είχαν μεθύσει, καθώς δοκίμασαν μια σειρά από κρασιά σε κελάρι της περιοχής.

Η Kendall Jenner παρέα με την αδελφή της Kourtney Kardashian από την γνωστή τηλεοπτική σειρά «Keeping Up with the Kardashians» (2017) από το επεισόδιο με την κωδική ονομασία «s14E04».

Απολαύστε τις φωτογραφίες τους αλλά και το βίντεο που ακολουθεί στο τέλος:

Δείτε ορισμένα εντυπωσιακά αποσπάσματα από το βίντεο που έγινε viral:

Απολαύστε όλο το βίντεο, με τις στιγμές απείρου κάλλους που έζησαν τα κορίτσια:



Spread the love