Spread the love


Η Νικόλ Κουσουνή είναι από την Κέρκυρα και σπουδάζει Πολιτικός μηχανικός στο «Α.Τ.Ε.Ι.Θ». Είναι μια πολύ εντυπωσιακή Δίδυμος και στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media ποζάρει σαν πραγματικό μοντέλο.

Προσπαθήσαμε να καταλάβουμε περισσότερα πράγματα γι αυτό το πανέμορφο κορίτσι μέσα από παλαιότερες συνεντεύξεις της στον «nyxtobath». Μας προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι ενώ είναι πολύ εντυπωσιακή δεν έχουν πάρει τα μυαλά της αέρα. Μάλιστα όπως εκμυστηρεύτηκε, θέλει «να τελειώσει με τις σπουδές της και να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό που σπούδασε».

Λατρεύει την ενασχόληση της με το γυμναστήριο και λυγίζει στην σκέψη της απώλειας αγαπημένων προσώπων.

Δηλώνει ελεύθερη και όταν φτάνει η κουβέντα στο φλέρτ τότε απαντάει αποστομωτικά ότι: «Υπάρχει το φλερτ αλλά αυτό που έχει αλλάξει είναι ο τρόπος και η συχνότητα που έχει μειωθεί»

Όταν την φλερτάρουν της αρέσει να την κοιτούν στα μάτια επίμονα, και πιστεύει ότι ο ιδανικός άντρας είναι αυτός που μπορεί να κάνει μια γυναίκα να νιώθει μοναδική. Συνήθως είναι χαλαρή, αλλά πάντα παίζει ρόλο ο τρόπος που θα την πλησιάσει ένας άνδρας.

Πιστεύει ότι το πιο εντυπωσιακό σημείο επάνω της είναι το χαμόγελό της, και ο έρωτας – σεξ παίζει ρόλο βασικό στη ζωή της: «Είναι το Α και το Ω. Το σεξ κάνει τη σχέση και όχι η σχέση το σεξ». Μάλιστα στην ερώτηση αν έχει κάνει one night stand απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Και ποιος δεν έχει κάνει»..

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πιστεύει στο μεγάλο έρωτα και θυμώνει εύκολα. Επίσης αγαπάει πολύ τις τσάντες και τα κολιέ, και δεν φεύγει από το σπίτι αν δεν φάει πρωινό.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή Νικόλ Κουσουνή



Spread the love