Spread the love


Μπορεί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να έγινε γνωστή φέτος μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ «My style rocks» όμως κάποιοι τη γνώριζαν από πριν.

Μπορεί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να έγινε γνωστή φέτος μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ «My style rocks» όμως κάποιοι τη γνώριζαν από πριν.

Το κορίτσι, αναστάτωνε τους λουόμενους στις παραλίες της Μυκόνου και μάλιστα είχε γίνει θέμα και στο γνωστό Mykonos Live TV. Αν θέλετε να τη δείτε με το μαγιό της δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Η πανέμορφη ξανθιά πάντως είναι γεννημένη το 1993, και κατακτά με πολύ γρήγορους ρυθμούς της αθηναϊκής show biz, η οποία έχει θαμπωθεί από την ομορφιά της και κυρίως τον τρόπο που παίζει με τον φακό, στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Μια πολύ προσεκτική ματιά στους λογαριασμούς των social media που χειρίζεται η ίδια θα ανακαλύψετε πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της, για να σας φτιάξει τη μέρα.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου



Spread the love