Spread the love


Η εκρηκτική ξανθιά Paige Hathaway «ανατινάζει» το Instagram με κάθε της φωτογραφία. Έχει σπάσει όλα τα… κοντέρ μια και έχει περισσότερους από 4,0 εκατομμύρια ακολούθους

Η Paige Hathaway είναι μια Αμερικανίδα, γεννημένη στην Μινεσότα, 30 ετών, fitness model, επιχειρηματίας και διάσημη μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου κάνει θραύση.

Στην αρχή της καριέρας της, η ξανθιά σεξοβόμβα με το τούμπανο κορμί αλλά και γενικά με τα καυτά  προσόντα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο “Ronnie Coleman Classic” το 2012, τον μεγαλύτερο κρατικό διαγωνισμό NPC στις Ηνωμένες Πολιτείες. Την επόμενη χρονιά το όνομα της μπήκε στους υποψήφιους για την νίκη ως του καλύτερου bikini model.

Από τότε έχει κοσμήσει πολλά ανδρικά περιοδικά,όπως το Fitness Gurls, Women’s Health and Fitness, Oxygen, Inside Fitness, MOST, Livid Magazine, Muscular Development, Dakini Magazine και πολλά άλλα ακόμα.

Ως παιδί,  κατά τη διάρκεια των γυμνασιακών της χρόνων η Paige ήταν παθιασμένη με το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, δεν σκεφτόταν να ακολουθήσει καριέρα σε αυτό το είδος του αθλητισμού ή της γυμναστικής.

Αν και η  ίδια όσο ήταν στο κολέγιο, είχε πολλές προτάσεις να ασχοληθεί με τον αθλητισμό αλλά τις απέρριπτε, μέχρι που τελείωσε το σχολείο δέχτηκε την πρόταση να συμμετάσχει σε αθλητικούς διαγωνισμούς.

Πλέον η γυμναστική είναι στο αίμα της και όπως δηλώνει η ίδια δεν μπορεί να φανταστεί την ζωή της χωρίς να αθλείται.

Η εκρηκτική ξανθιά Paige Hathaway «ανατινάζει» το Instagram με κάθε της φωτογραφία. Έχει σπάσει όλα τα… κοντέρ μια και έχει περισσότερους από 4,0 εκατομμύρια ακολούθου.

Δείτε το Site, το Facebook, το Twitter, το Instagram, και το κανάλι της στο Youtube

Απολαύστε την…

    Χωρίς σουτιέν και με καυτό φόρεμα Ελληνίδα καλλονή Χωρίς σουτιέν και με καυτό φόρεμα Ελληνίδα καλλονή Χωρίς σουτιέν και με καυτό φόρεμα Ελληνίδα καλλονή Χωρίς σουτιέν και με καυτό φόρεμα Ελληνίδα καλλονή Χωρίς σουτιέν και με καυτό φόρεμα Ελληνίδα καλλονή Χωρίς σουτιέν και με καυτό φόρεμα Ελληνίδα καλλονή Χωρίς σουτιέν και με καυτό φόρεμα Ελληνίδα καλλονή

 



Spread the love