Spread the love


H Πένη Φλατσούση είναι μια πανέμορφη νεαρή Αθηναία, από την Αγία Παρασκευή με καταπληκτικές φωτογραφίες στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Ποζάρει σαν μοντέλο και εισπράττει τον θαυμασμό των φίλων της.

Μάλιστα οι προσωπικές πληροφορίες που δίνει μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook είναι λίγες, αλλά μας αποζημιώνει με την δυναμική των φωτογραφιών της που ανεβάζει.

Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι σκέτος πειρασμός και πολλά κορίτσια θα την ζηλεύουν με την χάρη που ποζάρει στο φακό. Αρκετές από τις αναρτήσεις της είναι selfie με κοντινά στο πρόσωπό της, και διαπιστώνουμε ότι είναι μια μελαχρινή κοπέλα με λάμψη και στόφα παλαιών σταρ των περιοδικών.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Πένη Φλατσούση έχει καταφέρει με 543 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 11.8 χιλιάδες followers.

Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου, με υπέροχα μάτια, έντονα χείλη και έκφραση καθημερινής ομορφιάς που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, Σίγουρα αν περάσει από δίπλα μας θα γυρίσουμε το κεφάλι για να την ακολουθήσουμε με την ματιά μας.

Όπως αναφέρει η ίδια: Δούλεψε στην εταιρεία Promotions, καθώς και στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον δρόμο της, και να συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει μια που είναι από τα κορίτσια που από δω και πέρα θα ακολουθούμε για να χαιρόμαστε με την χαρά της, και τις όμορφες πόζες της.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Δείτε τις φωτογραφίες στο άλμπουμ που ακολουθεί.

Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση

Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση Πένη Φλατσούση



Spread the love