Spread the love


H Eθνική μας πορνοστάρ Ίννα Ιννάκι, όπου πέρα από τα γυρίσματα ερωτικών ταινιών, τώρα θα την απολαμβάνουμε μέσω live streaming στο CAM4, ποζάρει με τη φανέλα του Ολυμπιακού λίγο πριν την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα!

Tην Τρίτη (31/10) είναι προγραμματισμένο στις 20:00 live sex show όπου θα διαρκέσει 1 ώρα (στο Cam4.com) και στα καπάκια Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Η Ίννα ωστόσο, έχει ως σκοπό να εμψυχώσει όλο το φίλαθλο κοινό…

Tι είναι το CAM4;

Το cam4.com είναι η νέα τάση στην διαδικτυακή πορνογραφία. Αρχικά είχαμε τις επαγγελματικές ερωτικές ταινίες, στη συνέχεια περάσαμε στο amateur (ερασιτεχνικό) και τώρα έχουμε  live κάμερες με ερασιτέχνες που επιδεικνύουν τα προσόντα τους. Φυσικά υπάρχει και premium υπηρεσία όπου το  cam4.com συνεργάζεται με τις κορυφαίες πορνοστάρ παγκοσμίως για καυτά live cam show σε πραγματικό χρόνο,  ενώ παράλληλα μπορείς να κάνεις chat και να παίξεις μέσω κάμερας με την εκάστοτε performer. Tο cam4.com έχει γνωρίσει εκρηκτική άνοδο τα τελευταία χρόνια καθιστώντας το ως τη μεγαλύτερη παγκοσμίως διαδικτυακή πλατφόρμα για cyber sex και καυτό chat. Φυσικά είναι αυστηρά και μόνο για ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ.

Ίννα

Δείτε τη στο Facebook το Twitter και στο Instagram

Έτσι λοιπόν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το CAM4 κάλεσε την Ιnna να κάνουν ένα δοκιμαστικό και η εταιρία χαρακτήρισε το performing της με τους χιλιάδες «ματάκηδες» ως μία μεγάλη επιτυχία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθει σε συμφωνία με την εταιρία και να ξεκινήσει τα live cam shows της, έχοντας την δυνατότητα να μιλήσεις και να παίξεις μαζί της από το σπίτι σου.

To πρώτο live performing στο CAM4.com κλείστηκε για την Τρίτη (31/10) στις 8 το βράδυ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό με λινκ: www.cam4.com/inna_innaki1.

Ίννα

Tο ανδρικό κοινό και όχι μόνο θα μπορεί να σκανδαλιστεί μέσω της κάμερας του, συνομιλώντας με την «Ελληνίδα θεά» σε πραγματικό χρόνο, λίγο πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα. Η Ιννα θα ζεστάνει το φίλαθλο κοινό μέσα από το show που θα δώσει και εύχεται να εμψυχώσει τους παίκτες του Ολυμπιακού πριν την μεγάλη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Μέσι στο «Καραΐσκάκη».

Ίννα

ΠΗΓΗ: fightbook.gr

Απολαύστε και άλλες σέξι πόζες της Ίννας…

Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα



Spread the love