Spread the love


Η Θεσσαλονίκη ξέρει από clubs, συνεπώς ξέρει και από… Στέλλα Marshall

Πραγματικό πανικό προκαλεί η Στέλλα, κάθε φορά που εμφανίζεται σε διάφορα κλαμπ ανά την Ελλάδα με το «καυτό» κορμί της αλλά και με τους σέξι χορούς της.

Βέβαια, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν από τον λογαριασμό της στα social media, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα πλούσια ελέη της που πραγματικά «ξεχειλίζουν».
Η Στέλλα Marshall κολάζει τον ανδρικό πληθυσμό με τα λικνίσματά της και η αγάπη της για τον χορό είναι τεράστια… Είναι ένα κορίτσι μόλις 25 ετών.
Έχει ωστόσο καταφέρει πολλά στη σύντομη καριέρα της. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα clubs της Θεσσαλονίκης και γενικά της Βόρειας Ελλάδας.
Η Στέλλα παράλληλα με τον χορό ασχολείται με την ονυχοπλαστική που είναι και το δεύτερο επάγγελμά της.
Το ξανθό κορίτσι με τις απίστευτες αναλογίες μοντέλου είναι κοινωνική, έχει χιούμορ και τις αρέσει πολύ όταν ανεβαίνει στην μπάρα να χορέψει της αρέσει όλα τα βλέμματα να είναι καρφωμένα πάνω της.
Η χορεύτρια δε διστάζει να προκαλέσει με την εμφάνισή της, φροντίζει να φορά μόνο τα απαραίτητα, με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media να είναι η μία πιο «καυτή» από την άλλη.
Δείτε την στο Facebook και το Instagram
Απολαύστε την…
Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal

Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal Στέλλα Marshal



Spread the love