Spread the love


Το Mykonos Live TV γυρίζει τον χρόνο στο 2011 και παρουσιάζει ένα βίντεο που έγινε viral με πρωταγωνιστές την Σακίρα και τον Ζεράρντ Πικέ που επέλεξαν την Μύκονο για τις πρώτες τους διακοπές ως ζευγάρι.

Το Mykonos Live TV γυρίζει τον χρόνο στο 2011 και παρουσιάζει ένα βίντεο που έγινε viral! Πρωταγωνιστές αυτού του σπάνιου και συλλεκτικού βίντεο είναι η Σακίρα και ο Ζεράρντ Πικέ που επέλεξαν την Μύκονο για τις πρώτες τους διακοπές ως ζευγάρι.

Κατά την παραμονή τους στο νησί των Ανέμων η εκρηκτική Κολομβιανή ποπ σταρ και ο άσσος της Μπαρτσελόνα άφησαν το πάθος τους να φουντώσει ελεύθερα. Η κάμερα τους απαθανάτισε σε φλογερό τετ-α-τετ τόσο στο μπαλκόνι της πολυτελούς σουίτας όπου διέμεναν όσο και στην θαλαμηγό που επιβιβάστηκαν με προορισμό την Δήλο.

Πάνω στο σκάφος η Σακίρα άρχισε να λικνίζεται μπροστά στον αγαπημένο της, ο οποίος της έπιασε τη μέση και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στα χείλη. Η σαμπάνια και η μουσική χαλάρωσαν τους δύο σταρ, οι οποίοι κοιτάζονταν κατάματα, ψιθυρίζοντας λόγια έρωτα και πάθους!

Η Μύκονος εμπνέει!

Τι κι αν η Σακίρα είχε δηλώσει για τα όνειρά της σε σχέση με τον σέξι ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ: «Θα ήθελα πολύ να κάνω οκτώ ή εννέα παιδιά με τον Ζεράρ, τη δική μας ποδοσφαιρική ομάδα!»;

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του cotilleo.es, η διάσημη τραγουδίστρια), επιβεβαίωσε σε άτομα του στενού της περιβάλλοντος ότι χώρισε με τον Πικέ. Σημειωτέον, οι φήμες περί διαζυγίου ακούγονται εδώ και πολύ καιρό για το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Πικέ και Σακίρα έκαναν την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση τους στον «γάμο του αιώνα» τον Ιούλιο. Ο λόγος για τον γάμο του Αργεντίνου star του ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, με την Αντονέλα Ροκούτσο στη φτωχική πόλη του Ροσάριο.

Το διάσημο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους,τον Μιλάν και τον Σάσα, 4 και 2 ετών αντίστοιχα.



Spread the love