Spread the love


Η Βικτόρια Ξυπολιτάκη (Victoria Xipolitakis) είναι η Ελληνίδα από την Αργεντινή που με το πρόσφατο ταξίδι της στην Ελλάδα άφησε πίσω θύματα. Μέχρι στιγμής επισκέφτηκε την Ακρόπολη των Αθηνών με πολύ σέξι αρχαία Ελληνική ενδυμασία και φίλησε τα Άγια χώματα, πήγε στη Μύκονο, και πόζαρε στην Σαντορίνη.

Αυτή τη φορά δημοσιοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό ακόμα μια σειρά φωτογραφιών για να μας δείξει το μεγαλείο του κορμιού της σε όλη την διάσταση.

Η Βίκυ Ξυπολυτάκη (Victoria Xipolitakis ή αλλιώς Vicky Xipolitakis έχει γεννηθεί στις 23 Δεκεμβρίου 1985) είναι μια κοπέλα, με ελληνικές ρίζες, που δραστηριοποιείτε στην Λατινική Αμερική, και πιο συγκεκριμένα στην Αργεντινή, με πραγματικά μεγάλη καριέρα.

Έγινε πολύ πιο γνωστή από το μουντιάλ της Βραζιλίας, και από τότε μάθαμε για την μεγάλη της διαδρομή στο χώρο του μόντελινγκ και των σέξι φωτογραφήσεων της.

Στην αρχή της καριέρας της είχε κάνει φωτογράφηση με την αδελφή της Στεφανία, για το αντρικό περιοδικό «Maxim» της Αργεντινής, και από τότε άρχισε η ανοδική της πορεία. Το κορμί της έχει φιλοξενηθεί σε πολλά ανδρικά περιοδικά, και life style έντυπα, και όταν εμφανίζεται στην τηλεόραση σπάνε τα κοντέρ της τηλεθέασης.

Αυτή τη φορά επισκέφτηκε στην πατρίδα των γονιών της μαζί με φωτογράφους που την ακολουθούν και φωτογραφίες της δημοσιεύονται σε περιοδικά της Αργεντινής, ως αφιέρωμα στην Ελλάδα μέσα από τις περιηγήσεις που με το κορμί της κάνει η πολύ χυμώδης Victoria Xipolitakis.

Τα τελευταίο όμως χρόνια η Vicky Xipolitakis έγινε μια σχεδιάστρια μόδας με τα δικά της προϊόντα να κατακτούν όλο και περισσότερες γυναίκες.

Δείτε τη στο Twitter στο Instagram 1 και στο Instagram

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια γι αυτό απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν και διαφημίζουν την χώρα μας για ακόμα μια φορά σε όλη την Λατινική Αμερική:

H Βικτόρια Ξυπολιτάκη ποζάρει σέξι στην Ακρόπολη και τη Μύκονο (ΦΩΤΟ)

Η Vicky Xipolitakis έφερε πανικό όταν εμφανίσθηκε με μαγιό στο Μαϊάμι (ΦΩΤΟ)

Τέλος, απολαύστε και ορισμένες από τις πιο όμορφες πόζες της στη Μύκονο:



Spread the love