Spread the love


Η Ashley Graham (Άσλεϊ Γκράχαμ) ποζάρει μόνο με μία λευκή πετσέτα στον φακό του MarioTestino (Μάριο Τεστίνο) που έχει φωτογραφήσει γυμνές σχεδόν όλες τις επώνυμες γυναίκες του πλανήτη. Τώρα ήρθε η σειρά της παχουλής Άσλεϊ Γκράχαμ.Η 30χρονη Άσλεϊ Γκράχαμ είναι ένα από τα πιο «ζουμερά» ή όπως λένε αρκετοί παχουλά μοντέλα, που όμως με πολύ προσπάθεια και επιμονή έχει ξεπεράσει τα όποια εμπόδια αντιμετωπίζουν τα κορίτσια με «καμπύλες» και «πιασίματα» κυρίως λόγω των στερεοτύπων στον χώρο της μόδας.

TOWEL SERIES 147, ASHLEY GRAHAM. #TowelSeries #MarioTestino @TheAshleyGraham

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIO TESTINO (@mariotestino) στις

Τώρα, όμως έκανε ακόμη ένα μεγάλο βήμα, καθώς την επέλεξε για να ποζάρει στον φακό του ο διάσημος φωτογράφος Μάριο Τεστίνο, που πραγματικά είναι ο μετρ του αισθησιασμού.

«Το πιο σημαντικό είναι να είσαι αυτό που είσαι» υποστηρίζει η Άσλεϊ Γκράχαμ, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους ακριβώς έτσι όπως είναι, αν και εδώ που τα λέμε το photoshop κάνει το θαύμα του.

Με ελάχιστο μέικαπ, που αφήνει τη φυσική ομορφιά της να «ξεδιπλωθεί» και με μια λευκή πετσέτα, ποζάρει για τη γνωστή σειρά «Under the towel» του Μάριο Τεστίνο.

Under The Towel: Ashley Graham

Δείτε τη στο το  Facebook και στο Instagram

Δείτε όλα τα «καυτά» αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Ashley Graham (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Άσλεϊ Γκράχαμ τα πάει πολύ πιο καλά στο Instagram απ΄ότι νομίζετε, αφού έχει αναρτήσει περισσότερες από 2,217 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κι έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της 5.4 εκατομμύρια followers.

Απολαύστε ορισμένες από τις τελευταίες πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό:



Spread the love