Spread the love


Η Αλεξία Στολτίδου είναι ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια που αγαπάει το ποδόσφαιρο, και τακτικά το αποδεικνύει με την φυσική της παρουσία στις κερκίδες των γηπέδων. Είναι αυτό που λέμε ότι σταματάει ο αγώνας για να την «χαζέψουν»..

Είναι ίσως από τις πιο σέξι οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για την Αλεξία Στολτίδου, που είναι σύντροφος του Αντώνη Καπνίδη που αγωνίζεται στον Άρη και γι’ αυτό έχει έναν καλό λόγο για να επισκέπτεται το αντίπαλο στρατόπεδο, το «Κλ. Βικελίδης».

Διατηρεί πολύ εντυπωσιακό λογαριασμό στο Instagram, και χαλαλίσαμε αρκετή ώρα για να θαυμάσουμε τις υπέροχες πόζες της.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι με μόνο 370 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να τον ακολουθήσουν περισσότεροι από 26 χιλιάδες followers.

Έτσι αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά στο Facebook αλλά και το Instgram και διαπιστώσαμε ότι αυτή η κοπέλα έχει θαυμάσιο κορμί, υπέροχο στήθος που σχεδόν σε όλες τις πόζες το αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο.

Έτσι, μπορεί να μην την ξέρουμε, αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες της που ακολουθούν είναι σαν να την γνωρίζουμε..

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις τελευταίες αναρτήσεις στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Αλεξία Στολτίδου Αλεξία Στολτίδου Αλεξία Στολτίδου Αλεξία Στολτίδου Αλεξία Στολτίδου Αλεξία Στολτίδου Αλεξία Στολτίδου Αλεξία Στολτίδου Αλεξία Στολτίδου Αλεξία Στολτίδου Αλεξία Στολτίδου Αλεξία Στολτίδου Αλεξία Στολτίδου



Spread the love