Spread the love


Ένα δείπνο με το Ροναλντίνιο και μία selfie φωτογραφία της Ania Gadea μαζί της στο Instagram ήταν αρκετή για να πάρουν φωτιά τα δημοσιεύματα ότι είναι ζευγάρι. Απολαύστε το αφιέρωμα με 51 φωτογραφίες της.

Ο λόγος για το μοντέλο από το Περού Ania Gadea, και με καριέρα στο Μεξικό έχει έναν λογαριασμό στο Instagram γεμάτο σέξι φωτογραφίες, που την κατατάσσουν ως μια από τα κορίτσια που σίγουρα θα πρέπει να ακολουθήσεις.

ANIA GADEA

Σιγά η Ania Gadea μην έμενε εκτός επικαιρότητας. Μάλιστα, στο κανάλι της στο Youtube, την έβαλε στην αρχική της σελίδα, που χωρίς κανένα αναρτημένο βίντεο έχει 5.323 συνδρομητές.

Ξέραμε την λατρεία του Ροναλτίνιο για την μπάλα, αλλά αυτές τις μέρες καταλάβαμε την μεγάλη του αδυναμία και στις γυναίκες, αφού την αγάπη του για την χώρα μας δεν την έκρυψε ποτέ.

Αυτή τη φορά η νέα του κατάκτηση είναι η Περουβιανή Ania Gadea η οποία όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες της που ακολουθούν διαθέτει σωματικά προσόντα εφάμιλλα των καλύτερων Ευρωπαίων.

Στην πατρίδα της το Περού έκανε δειλά-δειλά τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ αλλά στο Μεξικό την λατρέψανε, κι έτσι το κορμί της φιγουράρει αρκετές φορές στις σελίδες των Μεξικάνικων εκδόσεων, όπως του Playboy..

Μάλιστα, όπως δημοσιεύουν τα μέσα ενημέρωσης ήταν αυτή που έκανε επίθεση στον επιθετικό με μηνύματα που στάλθηκαν δημόσια από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, οπότε το θέμα πήρε φωτιά.

Το όμορφο κουνελάκι του Playboy Mexico χρησιμοποίησε τα κοινωνικά δίκτυα για να ανακοινώσει την εισβολή της και στην μουσική, παρουσιάζοντας το πρώτο του τραγούδι που ονομάζεται «Bandolero»

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για να καταλάβετε την αξία της έχει μόνο 87 δημοσιευμένες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 366 χιλιάδες followers, και ο λογαριασμός της είναι από τους πιο εντυπωσιακούς, αφού δεν έχει αφήσει σημείο του σώματός της που να μην έχει ζουμάρει ο φωτογραφικός φακός..

Δείτε τη στο Twitter το Facebook το και στο Instagram

Απολαύστε τις τελευταίες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια βαθιά ανάσα, και με τα υπογλώσσια κοντά:

Ania Gadea



Spread the love