Spread the love


Είναι μοντέλο, αλλά και σχεδιάστρια μαγιό, καθώς και blogger μόδας και τρόπου ζωής στο διάσημο πλέον «A Bikini A Day» μαζί με την Natasha Oakley. Αυτή και η Νατάσα άρχισαν να σχεδιάζουν μαγιό για την δική τους εταιρία και τώρα απολαμβάνουν την δόξα τους.

Δείτε το «A Bikini A Day» στο Instagram

Αποφοίτησε από το γυμνάσιο νωρίς και μετακόμισε στο Λος Άντζελες σε ηλικία 17 ετών. Σπούδασε στο κολέγιο «Mount St. Mary’s College». Αυτή και η συνεταίρό της Natasha μοιράζονταν ακόμα και το ίδιο ίδιο κρεβάτι για μήνες πριν βρουν την επιτυχία στο διαδίκτυο.

H Νatasha Οakley και η Devin Brugman έχουν κορμιά σκέτη «φωτιά» (ΦΩΤΟ)

Η Devin Brugman είναι από τις γυναίκες που δυσκολεύονται να βρουν μαγιό κι αυτό λόγω… στήθους. Η 28χρονη σήμερα, είναι η αγαπημένη των αντρών που αγαπούν το μεγάλο στήθος.

Δείτε τη Natasha Oakley στο Instagram και την Devin Brugman στο Instagram

Οι ρίζες της από Γερμανία-Φιλιπίνες-Ισπανία-Αγγλία και Ιρλανδία, συνθέτουν το μοναδικό, εξωτικό look της. Το sexy μοντέλο αγαπάει τη ζωή στη θάλασσα και τη γυμναστική.

Η Devin Brugman Instagram της έχει κερδίσει πάνω από 1,3 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram, και όχι άδικα αφού οι φωτογραφίες της που ακολουθούν μαρτυρούν το γιατί.

Devin Brugman: Οι διακοπές της «βασίλισσας του bikini» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η μητέρα της ήταν μοντέλο και σίγουρα την δίδαξε τον τρόπο που να ποζάρει, αλλά και τα βασικά όπλα της δουλειάς, έτσι ώστε σήμερα η Devin Brugman να μπορεί άξια να θεωρείται βασίλισσα των bikini, καθώς ό,τι και να φορέσει της πάει.

Στο Instagram, μοιράζεται με τους followers που την ακολουθούν αναστενάζοντας τα διαφορετικά μαγιό που φοράει και τους αφήνει πάντα με ανοικτό το στόμα.

Δείτε την στο Twitter το Facebook και το Instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love