Spread the love


Οι παντρεμένες δεν γιορτάζουμε ποτέ, αλλά η Ασημίνα Ιγγλέζου όχι μόνο γιορτάζει τα γενέθλια της, αλλά δέχεται πλήθος μηνυμάτων στα social media. Είναι η πιο όμορφη και εντυπωσιακή κοπέλα, μητέρα και σύζυγος, με το πιο αθλητικό κορμί και το πιο λαμπερό χαμόγελο.

Μάλιστα διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις και με πολύ αυτοσαρκασμό έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook:

«ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΟΙ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΆΖΟΥΝΕ ΠΟΤΈ ???
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας…. Σε όλους όσους με θυμηθήκατε αλλά κ όσοι είστε ξεχασιάρηδες σας αγαπώ πολύ πολύ πολυυυυυυυ να είστε γεμάτοι υγεία εσείς κ οι δικοί σας άνθρωποι και να βρίσκεται στην καθημερινότητα πάντα λόγω να χαμογελάτε!».

Αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να θυμηθούμε τις υπέροχες στιγμές που μας έχει χαρίσει η Ασημίνα, φορώντας το μαγιό της. Είναι μια από τις κυρίες της εγχώριας show biz που δεν μπορεί να μην την κοιτάξεις όταν περνάει στο δρόμο, και να μην κολλήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram από τις πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της που ανεβάζει.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι αθλήτρια ορεινού τρεξίματος, όμως δεν διακρίνεται μόνο στον τομέα του αθλητισμού. Είναι κάτοχος και δύο τίτλων ομορφιάς! Ο ένας στην Ελλάδα ως «Miss Grece Globe 2014» και ο αμέσως επόμενος παγκόσμιος τίτλος ως «Mrs Best Figure 2014» για τον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς που διεξήχθη στην Κίνα στην πόλη Σενζέν εκεί ανάμεσα σε 45 χώρες κέρδισε ως Ελληνίδα τον τίτλο για το καλύτερο σώμα.

Η Ασημίνα ασχολείται με τον αθλητισμό, ειδικά με αγώνες ορεινού τρεξίματος με μια αγάπη για τους ultra αγώνες δηλαδή άνω των 100 χλμ. Ταυτόχρονα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Είναι παντρεμένη 17 χρόνια και μεγαλώνει η ίδια με τον σύζυγο της, τις δυο κόρες τους ! Την 17χρονη Μαρκέλλα και την εννέα ετών Σταυρεάννα.

Δείτε τη στο το Facebook το Facebook II και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Ασημίνα Ιγγλέζου (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου



Spread the love