Spread the love


Ασταμάτητα είναι τα «χτυπήματα» στον ανδρικό πληθυσμό από την Ασημίνα Ιγγλέζου

Η εντυπωσιακή γυναικάρα γνωρίζει πώς να κάνει τους άνδρες να… παραμιλούν, καθώς οι πόζες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι ιδιαίτερα καυτές και αποκαλυπτικές.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου έχει υπέροχο κορμί και πλούσιο μπούστο το οποίο τονίζει με ό,τι και να φορέσει.

Η ξανθιά εστεμμένη -έχει κερδίσει τον τίτλο της Miss Best Body- προκαλεί αναστάτωση σε κάθε της εμφάνιση με τις απίστευτες αναλογίες της να γίνονται αντικείμενο θαυμασμού.

Δείτε τη στο το Facebook και στο Instagram

Η Ασημίνα Ιγγλέζου δεν αφήνει με παράπονο του χιλιάδες θαυμαστές της και για μια ακόμα φορά έριξε το Instagram με την γυμνή φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό, δείχνοντας το απίστευτο στήθος της.

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Ασημίνα Ιγγλέζου (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Συγκεκριμένα το τελευταίο χτύπημα της Ασημίνας Ιγγλέζου… ήρθε με μία φωτογραφία που εμφανίζεται topless και μόνο με το εσώρουχό της, προκαλώντας… εγκεφαλικά σ’ όσους την ακολουθούν στα social media.

Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου

 

 

 

 

 



Spread the love