Spread the love


Όλα τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret βρέθηκαν στην Κίνα για την παγκόσμια επίδειξη μόδας του έμελλε να σημαδευτεί από ένα σορό ευτράπελα γεγονότα. Μέχρι που η αστυνομία τους έκλεισε το πάρτι, γιατί παραπονέθηκαν οι ντόπιοι.

Το σόου της Victoria’s Secret για το 2017 αποτελεί παρελθόν, μετά από αρκετές διαμάχες και εν μέσω αναφορών ότι σε πολλά μοντέλα απαγορεύτηκε η είσοδος στην Κίνα όπου πραγματοποιήθηκε η επίδειξη με τους ντόπιους να διαμαρτύρονται για το event.

Μετά την απαγόρευση εισόδου της Katy Perry, η οποία θα τραγούδαγε στην πασαρέλα, αλλά και της Gigi Hadid, η οποία θα περπάταγε και την τούμπα της Ming Xi στο catwalk, οι ατυχίες δεν είχαν τελειωμό!

Ωστόσο, η Bella Hadid, η Alessandra Ambrosio, η Romee Strijd και η Candice Swanepoel διασφάλισαν ότι όλα θα πήγαιναν καλά κατά τη διάρκεια μιας από τις μεγαλύτερες στιγμές της μόδας κάθε χρόνο, οδηγώντας μια σειρά μοντέλων που περπάτησαν στην πασαρέλα για το 22ο ετήσιο σόου που πραγματοποιήθηκε στο «Mercedes -Benz Arena» στη Σαγκάη τη Δευτέρα.

Προβάλλοντας τις αξιοζήλευτες σιλουέτες τους μέσα από τα εντυπωσιακά εσώρουχα και τα φημισμένα φτερά αγγέλου τους, τα εκπληκτικά supermodels περπάτησαν στην πασαρέλα υπό την μουσική υπόκρουση των Harry Styles, Miguel, Jane Zhang και Leslie Odom Jr.

Τα 55 κορίτσια -περισσότερα από κάθε άλλη επίδειξη- εκπροσώπησαν 17 διαφορετικές χώρες και βρέθηκαν στο Mercedes-Benz Arena όπου πραγματοποιήθηκε το κορυφαίο show της χρονιάς.

Μετά τη λήξη του fashion show, τα “αγγελάκια” της Victoria’s Secret έχουν παράδοση να κάνουν ένα ακόμη πιο λαμπερό πάρτι. Όμως, οι εορταστικές εκδηλώσεις διακόπηκαν λίγο απότομα, όταν η τοπική αστυνομία έκανε την εμφάνισή της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το WWD, τα μοντέλα – ανάμεσά τους η Bella Hadid, η Alessandra Ambrosio και η Jasmine Tookes – βρέθηκαν σε γειτονικό κτίριο, ώστε να γιορτάσουν το τέλος του fashion show, όταν δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα η μουσική σταμάτησε απότομα και πλήθος ένστολων ανδρών μπήκαν στην αίθουσα. Οι λόγοι που διεκόπηκε το πάρτι δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμη!

«Θέλουν να το λήξουμε. Σας ζητούμε συγγνώμη, προσπαθήσαμε», δήλωσε η γυναίκα που διοργάνωσε το πάρτι. Ευτυχώς, τα μοντέλα είχαν προλάβει και είχαν ποζάρει στο “ροζ” χαλί, και φυσικά είχαν χορέψει ξέφρενα, μέχρι η αστυνομία να τους διακόψει το πάρτι!

Victoria’s Secret

Φοβερή τούμπα..

Victoria’s Secret Victoria’s Secret Victoria’s Secret Victoria’s Secret

Victoria’s Secret Victoria’s Secret



Spread the love