Spread the love


Η Χρύσα Ζαβρή είναι μία από τις πλέον καυτές Ελληνίδες που προσκυνάμε στο Instagram, αλλά και αυτή φροντίζει κάθε φορά να μας αποζημιώνει με τις υπέροχες πόζες της, και να μην αφήνει παραπονεμένους όλους εμάς τους τους θαυμαστές της.

Για την Χρύσα Ζαβρή δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα γιατί οι εικόνες της που ακολουθούν δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του μεγαλείου της.

Μάθαμε γι αυτό το υπέροχο κορίτσι από την παρουσία της στις ποδοσφαιρικές κερκίδες, και μετά την ψάξαμε στα social media, για να διαπιστώσουμε την εκρηκτική της παρουσία στο διαδίκτυο.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Χρύσα Ζαβρή είναι γυμνάστρια, ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το bodybuilding και είναι φανατική φίλαθλος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ανόρθωσης, αναστατώνοντας κάθε φορά με την παρουσία της τις κερκίδες του γηπέδου..

Δεν θα ήταν υπερβολή εάν λέγαμε ότι είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες της Κύπρου, αφού το επονομαζόμενο και «κανόνι της Λάρνακας» κάθε φορά που ποζάρει στις παραλίες με μαγιό οι φωτογραφίες της κόβουν την ανάσα, και αποκαλύπτουν το καλογυμνασμένο της σώμα που είναι γεμάτο με ολοστρόγγυλες καμπύλες.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις τελευταίες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram:

Χρύσα Ζαβρή: Oπαδός και απίστευτο μοντέλο (ΦΩΤΟ)

Η Χρύσα Ζαβρή “ρίχνει” το Instagram με τις πόζες της (ΦΩΤΟ)

Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή



Spread the love