Spread the love


Η Δήμητρα Φραντζή μας τρελαίνει με τα οπίσθια της στο Nomads! Αυτό που εκείνη ήθελε να κερδίσει από τη συμμετοχή της σ’ αυτόν ήταν καινούργιες φίλες και μια ωραία εμπειρία. Και πέτυχε και τα δύο!

Η Δήμητρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα, αλλά τον τελευταίο χρόνο ζει στην Αθήνα, όπου εργάζεται ως προπονήτρια στίβου.

Η ίδια υπήρξε αθλήτρια με πανελλήνιες νίκες και με συμμετοχή στην Εθνική ομάδα. Στον διαγωνισμό «Μις Τουρισμός», όπου αναδείχτηκε «Miss Sport Woman», πήρε μέρος για πλάκα, αφού οι φίλοι της δήλωσαν συμμετοχή για λογαριασμό της!

Η ξανθιά καλλονή με το «χτιστό» σώμα και τις τέλειες αναλογίες σπούδασε Νοσηλευτική και έπειτα στη Γυμναστική Ακαδημία και είναι προπονήτρια και γυμνάστρια στίβου.

Λατρεύει τα ταξίδια, το διάβασμα και στην καθημερινότητά της η μουσική είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι.

Πιστεύει έντονα στο θεσμό της οικογένειας και είναι εξαιρετική μαγείρισσα.

H Δήμητρα Φραντζή, πριν φύγει για τις Φιλιππίνες, με αέρα Nomads, μας έδειξε όλους εκείνους τους τρόπους που αποδεικνύουν το λόγο που η γυμναστική με την εξατομικευμένη προπόνηση είναι καλύτερη και πιο σωστή από το να πας σε ένα γυμναστήριο.

Όσοι από εσάς αθλείστε και επιζητάτε την τελειότητα και την ακρίβεια στην προπόνησή σας μπορείτε να απευθυνθείτε σε έμπειρους γυμναστές και να ζητήσετε προσωπική επίβλεψη.

Ένας κατάλληλα εκπαιδευμένος προσωπικός γυμναστής θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε αλλά και να συνεχίσετε με ασφάλεια ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα γυμναστικής. Θα ασχοληθεί αποκλειστικά με εσάς, θα κατανοήσει τις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

Δήμητρα Φραντζή: Η κορμάρα των «Ωκεανών» στο Nomads (ΦΩΤΟ)



Spread the love