Spread the love


Ξαπλωμένη, topless και με ψηλοτάκουνα ποζάρει η Ελίνα Καντζά στο Instagram, προκαλώντας… πανικό στους πολυάριθμους άρρενες θαυμαστές της. 

Μολονότι διανύει τα δεύτερα «-άντα» της, η Ελίνα Καντζά παράμένει μία από τις γυναίκες που… στοιχειώνουν τις αντρικές φαντασιώσεις, και φροντίζει να το αποδεικνύει με τις σέξι αναρτήσεις της.

Ναι πέρασαν τόσα χρόνια από τότε που η πληθωρική μελαχρινή , η τελευταία ίσως από τη γενιά τν sex symbol των 90s, έκανε πάταγο με τις γυμνές φωτογραφήσεις της.

Εμείς δεν ξεχνάμε την Ελίνα – όχι μόνο για το 100% φυσικό στήθος της – αλλά κ για τα υπέροχα μάτια της!

Δείτε τη στο Twitter το Facebook το και στο Instagram

Τώρα οι παπαράτσι τη φωτογραφίζουν μόνο με μπικίνι το καλοκαίρι στη Μύκονο. Ενίοτε ανεβάζει και η ίδια φωτογραφίες της με μαγιό στην παραλία ή την πισίνα.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Ελίνα Καντζά (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η τελευταία φωτογραφία, που ανάρτησε στο Instagram σημειωτέον, είναι από παλαιότερη φωτογράφιση της εκρηκτικής καλλονής, η οποία θέλησε μάλλον να «φρεσκάρει» τη μνήμη όσων την ακολουθούν στο Instagram.

Απολαύστε την…

Once upon a dream… ??

A post shared by Elina Kantza ⚡️ (@elinakantza) on

Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά

 

 

 



Spread the love