Spread the love


Το πανέμορφο μοντέλο έκανε την πιο ευφάνταστη αμφίεση για να γιορτάσει το Halloween 2017, και πραγματικά όλα τα φλας έπεσαν επάνω της κερδίζοντας τις εντυπώσεις αλλά και τα βλέμματα. Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκε, αλλά τελικά τα κατάφερε.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το διάσιμο τοπ μόντελ πέρασε φέτος από το Αιγαίο, μετά την Κόστα Ρίκα για να περάσει μέρες ξεκούρασης, για τις ολιγοήμερες διακοπές της και είπε τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, και την Μύκονο, όπου απόλαυσε το ήλιο και τις χαρές της θάλασσας.

Η γερμανικής καταγωγής καλλονή που ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ, υπήρξε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret, αλλά ακόμα τραβάει πάνω της τα μέσα ενημέρωσης με τον πολύ νεότερο σύντροφό της, Vito Schnabel.

Το 43χρονο top model ήταν φέτος μέλος της κριτικής επιτροπής του τηλεοπτικού show «America’s Got Talent», μετά τα γυρίσματα του γερμανικού «Next Top Model».

Οι φωτογραφίες της από το φετινό εορτασμό του Halloween έκαναν τον γύρο του κόσμου, αφού χαρακτηρίσθηκε ως η πιο πετυχημένη μεταμφίεση, και για του λόγου του αληθές οι φωτογραφίες της που ακολουθούν δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

H Heidi Klum εμπνεύστηκε το κοστούμι της από το πιο διάσημο τραγούδι του Michael Jackson «θρίλερ» και έκανε όλους να θυμηθούνε τα νιάτα τους..

Δείτε τη στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum



Spread the love