Spread the love


H Μαντώ Γαστεράτου είναι μια πολύ λαμπερή παρουσία, με υπέροχο κορμί, και είναι θέμα να την βλέπουμε μόνο με τα εσώρουχά της. Η ραδιοφωνική παραγωγός που πρέπει να ακολουθήσεις..

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Μαντώ Γαστεράτου έχει γεννηθεί στις 8 Μαρτίου 1988, αναδείχθηκε Μις Ελλάς στον Καλλιστεία του 2010, και αυτό ήταν ένα σημαντικό βήμα για να ξεκινήσει η καριέρα της στην σόου μπίζ. Είναι πανέμορφη και το ύψος δεν ξεπερνάει τα 177 εκατοστά, όμως δηλώνει αγοροκόριτσο και δουλεύει στο MAD.

Όπως αποκάλυψε στη παλαιότερη συνέντευξή της το αγαλματένιο κορμί δεν της το χάρισε ο θεός αλλά οφείλεται στο μπάσκετ που έπαιζε μικρή: «Στο σχολείο ήμουν ψηλή και έπαιζα μπάσκετ. Είχαμε πολύ όμορφες κοπέλες, μάλιστα καλύτερες από μένα. Βέβαια, όταν μου πρότειναν να ασχοληθώ με το μόντελινγκ δεν έχασα την ευκαιρία. Έχει βέβαια πολύ τρέξιμο και απογοητεύσεις, αλλά ούτε κάρτα χτυπάς ούτε έχεις κανέναν πάνω απ’ το κεφάλι σου». Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας των Επιστημών.

Πρωταγωνιστεί στο Nomads και «λύγισε» όταν έχασε στα αγωνίσματα..

Μάλιστα η ραδιοφωνική παραγωγός ενώ έπαιζε με την αντίπαλη ομάδα έχασε και ξέσπασε. «Εξαιτίας μου χάσαμε, έπεσα σαν λαπάς. Είμαι στενοχωρημένη και νευριασμένη με τον εαυτό μου. Έχω μπει φοβισμένη πάλι…» δήλωσε. Οι συμπαίκτες της προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν αλλά εκείνη δεν μπορούσε να ησυχάσει.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Μαντώ Γαστεράτου Μαντώ Γαστεράτου Μαντώ Γαστεράτου Μαντώ Γαστεράτου Μαντώ Γαστεράτου Μαντώ Γαστεράτου Μαντώ Γαστεράτου Μαντώ Γαστεράτου Μαντώ Γαστεράτου Μαντώ Γαστεράτου Μαντώ Γαστεράτου Μαντώ Γαστεράτου Μαντώ Γαστεράτου Μαντώ Γαστεράτου Μαντώ Γαστεράτου Μαντώ Γαστεράτου



Spread the love