Spread the love


Η Olya Abramovich γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1989, είναι μοντέλο αξιώσεων που εξακολουθεί να ζει στο Perm της Ρωσίας. Οι οπαδοί της που την ακολουθούν πιστά την λατρεύουν για τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Olya Abramovich (Оля Абрамович) είναι ένα νεαρό μοντέλο από την Ρωσίας που πραγματικά μαγεύει όσους ασχοληθούν με τις επαγγελματικές της πόζες που ανεβάζει στο Instagram. Κάποια δημοσιεύματα στο παρελθόν έχουν αναφέρει ότι έχει οικογενειακή συγγένεια με τον Roman Abramovich, τον δισεκατομμυριούχο πρόεδρο της ομάδας Τσέλσι, αυτό όμως δεν ισχύει.

Η Olya Abramovich κέρδισε περισσότερους από 1,3 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram, και συνεργάζεται με διεθνή περιοδικά και κάποια εμπορικά σήματα μόδας που ενδιαφέρθηκαν για τη δουλειά μαζί της.

Παρά την επιτυχία της στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, μερικοί την κατέκριναν που δημοσιεύει φωτογραφίες της με μπικίνι, ή τόπλες, και αρκετές φορές είχε μπλοκάρει ο λογαριασμός της για τα «γυμνά» της.

Απάντησε όμως σε όλα αυτά δηλώνοντας ότι: «Αν πραγματικά πρέπει να αναφέρετε τις φωτογραφίες μου ως γυμνές ή ότι δημοσιεύω πορνογραφικό υλικό, παρακαλώ διαγράψτε με από τη λίστα των φίλων σας ή σταματήστε να με ακολουθείτε.

Όλοι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για το σώμα μας. Αυτό δεν είναι ντροπή και δεν δείχνω τίποτα που να προσβάλει. Είναι η ελευθερία της τέχνης και αυτό το έργο τέχνης είναι το σώμα μου! Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με αυτό, μπορείτε να αφαιρέσετε το προφίλ μου και να με ξεχάσετε!»

Η Olya Abramovich είναι ένα κορίτσι πανέμορφο, με τέλεια χαρακτηριστικά προσώπου και σώμα αγαλματένιο που λατρεύει την Ελλάδα, και συχνά τα καλοκαίρια επισκέπτεται τα νησιά του Αιγαίου.

Δείτε τη στο vk.com το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε τις τελευταίες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και θα διαπιστώσετε ότι αρκετές φωτογραφίες της είναι από την Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα από την Μύκονο, όπου πέρασε ένα τμήμα των καλοκαιρινών διακοπών της.

Olya Abramovich και η φήμη του Ρώσου δισεκατομμυριούχου (ΦΩΤΟ)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Оля Абрамович (@oabramovich) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Оля Абрамович (@oabramovich) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Оля Абрамович (@oabramovich) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Оля Абрамович (@oabramovich) on

Olya Abramovich Olya Abramovich Olya Abramovich Olya Abramovich Olya Abramovich Olya Abramovich Olya Abramovich Olya Abramovich



Spread the love