Spread the love


Μια νέα άκρως αποκαλυπτική και αισθησιακή φωτογράφιση έκανε η Ρία Αντωνίου για λογαριασμό του περιοδικού «Aptitude», αλλά και για το ημερολόγιο του περιοδικού «For Men». Απολαύστε τη Ρία για τα μάτια σας μόνο.

Aptitude a way to be

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roberto Rocco (@robertorocco) στις

Το μοντέλο που είχε δεχθεί πρόταση να συμμετάσχει σε ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 στις αρχές της σεζόν αλλά τελικά επέλεξε να μείνει στην Ιταλία όπου εργάζεται στην τηλεόραση, ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του διάσημου Ιταλού φωτογράφου Roberto Rocco και κολάζει τον ανδρικό πληθυσμό!

Aptitude magazine by @robertorocco

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ria antoniou (@riaantonioy) στις

Όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού η ομορφιά της Ρίου Αντωνίου φιλοξενήθηκε και στο περιοδικό Forian Magic’s Maxicalendario 2018. Η Ελληνίδα μοντέλο θεωρείται από τις δέκα πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Το περιοδικό Cairo Editorial είναι στα περίπτερα για το τεύχος του Νοεμβρίου.

Τα Ιταλικά περιοδικά σχολίασαν ότι: «Η ελληνική ομορφιά της Ρίου Αντωνίου στο Maxicalendario 2018»

Το Μηνιαίο Περιοδικό την φιλοξενεί στις σελίδες του, αφού το κορίτσι έχει συμπεριληφθεί στην κατάταξη των 10 πιο όμορφων γυναικών στον κόσμο.

Ρία Αντωνίου

Και συνεχίζει: «Φέτος θα είναι το ελληνικό μοντέλο Ria Antoniou, πρωταγωνιστής του Maxicalendario 2018 από το περιοδικό «FOR MEN», στην έκδοση που κυκλοφορεί, από το Cairo Editore σε σκηνοθεσία Andrea Biavardi».

Ρία Αντωνίου

«Το ημερολόγιο του περιοδικού «For Men» είναι ένα ετήσιο γεγονός που φωτογραφίζει την γυναικεία ομορφιά με την επιλογή του καλλιτέχνη να πέφτει πάνω στην κοπέλα που το αντιπροσωπεύει καλύτερα – λέει ο σκηνοθέτης Andrea Biavardi».

Ρία Αντωνίου

Και συνεχίζει: «Η όμορφή και ευαίσθητη γυναίκα, μια εικόνα ονείρου, είναι για το ημερολόγιο του 2018, γι αυτό επιλέξαμε την Ria Antoniou, μια Ελληνίδα που την υιοθετήσαμε στην Ιταλία. Οι φωτογραφίες είναι ένα εκρηκτικό μείγμα ερωτισμού και γοητείας που θα καταστρέψει τα όνειρα των Ιταλών».



Spread the love