Spread the love


Η Νικολέττα Ράλλη ανέβασε φωτογραφία στο Instagram όπου μας δείχνει πόσο υπέροχα πόδια διαθέτει…

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να θαυμάσεις τη Νικολέττα Ράλλη. Ανάμεσα σε αυτούς τα ατελείωτα πόδια της, τα οποία άφησαν (και πάλι) κάγκελο όσους την ακολουθούν στο instagram. 

Ο λογαριασμός της Νικολέττας Ράλλη στο Instagram περιλαμβάνει πολλές πόζες με μαγιό με τους followers της να θαυμάζουν το αψεγάδιαστο κορμί της.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Η όμορφη παρουσιάστρια ​θέλησε να μας δείξει την εμφάνιση της στην εκπομπή που συμμετέχει το “Late Night” με τον Γιώργο Λιάγκα, με μιααποκαλυπτική φωτογραφία!

Απολαύστε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Νικολέττα Ράλλη (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Όπως ήταν φυσικό, τα likes και τα σχόλια θαυμασμού έπεφταν σαν… βροχή!

Απολαύστε την…

https://www.instagram.com/p/BbcZpQ8lfsY/?taken-by=nikolettaralli

Καλημέρα φίλες και φίλοι μου? Δυο μέρες απέμειναν μέχρι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς και είτε κάποιοι από εσάς προπονούνται εδώ και εβδομάδες για τα 42χλμ., είτε κάποιοι θέλουν να ζήσουν απλά την εμπειρία των 5 ή 10 χλμ. Αυτό που έχω να προτείνω σε όλους τους αθλητές, επαγγελματίες και μη, είναι το Hansaplast Cooling Gel που δροσίζει και ηρεμεί τους μύες μετά την άθληση, με την ψυκτικη του δράση ❄️ Ας τρέξουμε αυτήν την Κυριακή όλοι μαζί για καλό σκοπό και χωρίς κανένα πόνο! ?? E᙭Tᖇᗩ TIᑭ: Για πιο έντονη αίσθηση ψύξης, μπορείτε να έχετε το τζελ στο ψυγείο σας, πριν την χρήση! #AMA2017 #cooltogether #hansaplast #runners #athensclassicmarathon #tipoftheday

A post shared by Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) on

Θέλω να μου πείτε που είστε και τι κάνετε, και εγώ θα σας πω τι θα κάνετε το Σάββατο από το πρωί στις 9:00 μέχρι τις 15:00! Θα ερθετε όλοι στο νέο κατάστημα της CANDIA, στην Λεωφόρο Ποσειδωνος 46, στον Άλιμο θα δοκιμάσετε όλα τα στρώματα της αγαπημένης μας ελληνικής εταιρείας και θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε δώρα, συνολικής αξίας 20.000€ ?Να είστε όλοι εκεί ? @candiagr . . . #wakeupinthemediterranean #candiagr #candiaalimos #wokeuplikethis #feel #relaxed #bedroom #bedtime

A post shared by Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) on



Spread the love