Spread the love


Η Ήρα Κατσαντώνη είναι η κόρη της Ελπίδας, της τραγουδίστριας που αγαπήσαμε μέσα από τις επιτυχίες της των ’80s και των ’90s, και του Στάθη Κατσαντώνη, και η κόρη τους είναι πανέμορφη και πολύ γυμνασμένη. Ασχολείται με το pole dancing.

Είναι ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορίτσια της σόουμπιζ κι επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους.

Η Ήρα Κατσαντώνη είναι η κόρη της τραγουδίστριας Ελπίδας και του αρχιτέκτονα Στάθη Κατσαντώνη και όπου κι αν εμφανιστεί τραβάει τα βλέμματα.

Ασχολείται με το pole dancing και γενικότερα με τον αθλητισμό και φροντίζει να ανεβάζει φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram είτε από τις διακοπές της είτε από την προπόνησή της.

Με την μητέρα της έχουν κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις, αλλά στα social media, στους λογαριασμούς που η ίδια διαχειρίζεται πραγματικά προκαλεί εντύπωση.

Η Ηρα έχει ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της, ωστόσο όπως έχει η ίδια δηλώσει πριν από λίγους μήνες, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί:

«Έχω μάθει να μη λέω «ποτέ». Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο. Δεν είναι προτεραιότητά μου, βέβαια. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δημιουργήσω οικογένεια. Αν βρω τον κατάλληλο άνθρωπο, θα το πράξω. Μ’ άρεσε η εμπειρία του γάμου. Το ότι δε μας βγήκε, δεν υπήρξε κατασταλτικός παράγοντας. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην άνδρα μου».

Στα επαγγελματικά της, η Ήρα, διατηρεί δύο καταστήματα με παιδικά ρούχα και έχει δημιουργήσει τη δική της συλλογή παιδικών ρούχων. Και όπως είναι φυσικό αγαπάει τα παιδιά και θέλει πολύ να κάνει δικά της.

Δείτε το site της: loveandlightstores.com

Εκτός από τα παιδιά, η Ήρα αγαπάει και τον αθλητισμό σε κάθε του μορφή, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram., και αυτός είναι ο λόγος που διατηρεί το σώμα της σε πολύ καλή φόρμα, και όλοι την χαρακτηρίζουν ως ταλαντούχα με εκπληκτικό κορμί.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ήρα Κατσαντώνη Ήρα Κατσαντώνη Ήρα Κατσαντώνη Ήρα Κατσαντώνη Ήρα Κατσαντώνη Ήρα Κατσαντώνη Ήρα Κατσαντώνη Ήρα Κατσαντώνη



Spread the love