Spread the love


O Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε το «Ψίθυροι Καρδιάς» κι η Ειρήνη Κολιδά το «έντυσε» με τη σκηνική της παρουσία

Η Ειρήνη Κολιδά ήταν από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor. Το ατύχημα μπορεί να την κράτησε εκτός από νωρίς, αλλά ευτυχώς εμείς την απολαμβάνουμε ακόμα, αφού με την επιστροφή της στην Ελλάδα οι προτάσεις για εξώφυλλα , συνεντεύξεις σε έντυπα και τηλεοράσεις έπεσαν βροχή.

Η εντυπωσιακή Ειρήνη βρέθηκε καλεσμένη στο «Στην υγειά μας» κι όταν σηκώθηκε για να χορέψει το «Ψίθυροι καρδιάς» όλοι απόλαυσαν το τσιφτετέλι της.

Δείτε την στο Twitter στο Facebook, το Facebook I, και στο Instagram

Σε αυτό το σημείο ας θυμηθούμε και την περσινή εμφάνισή της! Της πάει αυτό το τραγούδι πάντως…

Δείτε προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Ειρήνη Κολιδά (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Απολαύστε την…

 

 

https://www.instagram.com/p/BazQf7wlH_Y/?taken-by=irini_kolida_original

Εσύ το ήξερες ότι οι ασκήσεις ισορροπίας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φυσικής μας κατάστασης? Μας βοηθούν να βελτιώσουμε τη σταθερότητά μας, τη δύναμη, την ευκινησια μας αλλά και να αποφύγουμε τους τραυματισμούς! Δοκιμάζοντας να κάνεις ασκήσεις ισορροπίας, γυμνάζεις το σώμα σου, αλλά και το μυαλό σου λόγω της συγκέντρωσης που χρειάζεται! #OuterPeaceProject #iriniandme #PeacePack #thebenefitsofbalance ? credits @nicknasiakos

A post shared by Irini Kolida (@irini_kolida_original) on

Έχουν έρθει τα πάνω κάτω με το #LegionRunAthens λίγες μέρες έμειναν!!! Ανυπομονώ και το περιμένω πως κ πως και ελπίζω να προετοιμάζεστε και εσεις μαζί μου!!!!! Να τρέξουμε μαζί !!!!!! Mπείτε στο www.legionrun.com στον αγώνα της Αθήνας.Κάνετε εγγραφή ως μέλος ομάδας στο κύμα 13.00 με promocode 45996A46BAD3AB που θα σας δώσει 10% έκπτωση Πραγματοποιείτε την πληρωμή.Στο mail επιβεβαίωσης ακολουθείτε τον σύνδεσμο και γράφετε όνομα ομάδας: OUTER PEACE #legionrun#legionnrun.com#liveyourlife #behealthybefit !!!!!!

A post shared by Irini Kolida (@irini_kolida_original) on

Χαμόγελο, αισιοδοξία, πολύ πολύ θετική ενέργεια, και εννοείται πολύ καλή προετοιμασία ……το Legion run καταφθάνει ας προετοιμαστούμε όλοι μαζί.Για να ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!!! Εαν θέλετε να τρέξουμε παρέα πρέπει να κάνετε τα εξής: Mπείτε στο www.legionrun.com στον αγώνα της Αθήνας.Κάνετε εγγραφή ως μέλος ομάδας στο κύμα 13.00 με promocode 45996A46BAD3AB που θα σας δώσει 10% έκπτωση Πραγματοποιείτε την πληρωμή.Στο mail επιβεβαίωσης ακολουθείτε τον σύνδεσμο και γράφετε όνομα ομάδας: OUTER PEACE #legionrun#legionnrun.com#liveyourlife !!

A post shared by Irini Kolida (@irini_kolida_original) on

Σιγά να μην ξέχναγα στις διακοπές το legion run !! Προετοιμασία και εδώ !!!!!! ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ !!! Εαν θέλετε να τρέξουμε παρέα πρέπει να κάνετε τα εξής: Mπείτε στο www.legionrun.com στον αγώνα της Αθήνας.Κάνετε εγγραφή ως μέλος ομάδας στο κύμα 13.00 με promocode 45996A46BAD3AB που θα σας δώσει 10% έκπτωση Πραγματοποιείτε την πληρωμή.Στο mail επιβεβαίωσης ακολουθείτε των σύνδεσμο και γράφετε όνομα ομάδας: OUTER PEACE #legionrun#legionnrun.com#liveyourlife !!

A post shared by Irini Kolida (@irini_kolida_original) on

https://www.instagram.com/p/BVJv0cMl1ZT/?taken-by=irini_kolida_original

https://www.instagram.com/p/BU1CDLulYVB/?taken-by=irini_kolida_original

 



Spread the love