Spread the love


Η πανέμορφη παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου πάντα βρίσκει ένα τρόπο να μας εντυπωσιάζει και με τις εμφανίσεις της, αλλά και με τα λεγόμενά της. Αυτή τη φορά όμως πραγματικά μας φόρεσε τα γυαλιά.

Αυτή τη φορά αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα της μεταμεσονύχτιας εκπομπής που παρουσιάζει Ο Γιώργος Λιάγκας ότι έχει κάνει πλαστικές εγχειρίσεις, στη μύτη της, αλλά και στο στήθος της, και μάλιστα δυο φορές. «Μια το μεγάλωσα, και μια το μίκρυνα» για να μείνει ο παρουσιαστής με το στόμα ανοιχτό αφού η απάντηση της Κατερίνας δεν άφηναν άλλα περιθώρια σχολιασμού , «και είπα να το βγάλω» είπε.

Η Κατερίνα παρουσιάστηκε στην εκπομπή επιλέγοντας να φορέσει ένα καταπληκτικό φόρεμα από την δική της συλλογή ρούχων, και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βλέποντας τη δεν δίστασε να την ρωτήσει: «Φοράς βρακί;» και εκείνη απάντησε με μεγάλη ταχύτητα και πολύ αφοπλιστικά: «Σήμερα όχι! Δε νομίζω να φάνηκε τίποτα!».

Η 32χρονη Κατερίνα Καινούργιου στο «Late Night show» τα έδωσε όλα, με μία λαμπερή εμφάνιση και πραγματικά μας εντυπωσίασε.

Δείτε στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε ένα απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Κατερίνα Καινούργιου στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε όλη την συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου:

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στο Instagram, και τρελαίνει τους φίλους της:

Κατερίνα Καινούργιο Κατερίνα Καινούργιο



Spread the love