Spread the love


Η Κίκα Τσέκου είναι μια πολύ δραστήρια κοπέλα, με δική της κολεξιόν που πρέπει λίγο να ασχοληθείτε μαζί της για να διαπιστώσετε ότι και όμορφη είναι και καλλιτεχνικά δραστήρια.

Κι αν έχετε αμφιβολίες, αρκεί μια ματιά στις φωτογραφίες που ποστάρει στο Instagram η απόφοιτη Παιδαγωγικής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Ίσως είναι μια από τις πιο «καυτές» Ελληνίδες δασκάλες που έχουμε δει.

Αν μπορούσαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω θα ψάχναμε σε ποιο σχολείο διδάσκει η Κίκα για να πάμε να γραφτούμε.

Στην εισαγωγική σελίδα του λογαριασμού της στο Facebook αναφέρει ότι: έχει εργαστεί ως Bartending στην εταιρεία Miami «Mind Trippin Club», στο «Pearl Club» στο « J’adore». Σπούδασε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, και πήγαινε στο Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης. Τόπος καταγωγής της είναι η Θεσσαλονίκη και μένει στην Καλαμαριά.

Ανεβάζει υπέροχες φωτογραφίες της και έχει καταφέρει στο Fcebook να ακολουθείται από 5.061 άτομα.

Στο Instagram αλλά και στο Facebook διαθέτει προσωπικά προφίλ, αλλά και επιχειρηματικά με την επωνυμία «ΚΙΚΑ» «kika on line boutique».

Αξίζει να την ακολουθήσετε, καθώς και να χαλαλίσετε λίγο από τον χρόνο σας για να διαπιστώσετε ότι στα χρόνια των μνημονίων υπάρχουν κοπέλες που δεν αφήνουν καμιά ευκαιρία χαμένη.

Η Κίκα Τσέκου είναι μια από αυτές, που και μορφωμένη είναι, και όμορφη και δραστήρια επιχειρηματικά.

Δείτε την μπουτίκ της Κίκα στο Facebook και το Instagram

Θαυμάστε την Κίκα στις πόζες της στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κίκα Τσέκου Κίκα Τσέκου Κίκα Τσέκου Κίκα Τσέκου Κίκα Τσέκου Κίκα Τσέκου Κίκα Τσέκου Κίκα Τσέκου Κίκα Τσέκου Κίκα Τσέκου Κίκα Τσέκου Κίκα Τσέκου Κίκα Τσέκου



Spread the love