Spread the love


Η Lady Gaga λίγο έλειψε να γίνει η πιο σοβαρή παρουσία μέσα στην παγκόσμια show biz, αλλά ευτυχώς ξανά θυμήθηκε τον παλιό κάλο της εαυτό, ποζάροντας προκλητικά σε παραλία για να δείξει το κορμί της.

Η Lady Gaga, το παγκόσμιο φαινόμενο της μουσικής βιομηχανίας, άφησε πίσω τα προβλήματα που ταλανίζουν την υγεία της και πόζαρε με ένα λευκόχρυσο μικροσκοπικό μπικίνι, ξεσηκώνοντας τα εκατομμύρια των φίλων της.

Η Lady Gaga αποφάσισε να θυμίσει στους εκατομμύρια θαυμαστές της πως παραμένει μια αποκαλυπτική και σέξι γυναίκα, με αρκετά τατουάζ στο σώμα της.

Έτσι η παγκόσμια pop star ανέβασε στο Ιnstagram φωτογραφίες της στις οποίες φορά ένα χρυσό μικροσκοπικό μπικίνι, το οποίο φρόντισε να προβάλει με το κορμί της όσο περισσότερο γίνεται.

Η Lady Gaga, φέτος είναι υποψήφια για δύο Grammy, και ίσως είναι αυτός ένας από τους λόγους που πόζαρε σε παραλία του Μαϊάμι με τον γνωστό εκκεντρικό της τρόπο και αυτοανακηρύχθηκε, όπως γράφει στη λεζάντα σε «Princess Peach».

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με 2,725 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 26.6 εκατομμύρια followers.

Για τα οπίσθια της ούτε κουβέντα, είναι μεγάλο και ολοστρόγγυλα, όπως αυτά που φαντασιώνονται οι άντρες τα βράδια:

Δείτε τη στο Ιnstagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love