Spread the love


Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, οι φωτογραφίες της, από την πρόσφατη καμπάνια εταιρίας εσωρούχων στην οποία συμμετέχει, κάνουν το γύρο του διαδικτύου και αποδεικνύουν ότι η Tali Lennox ήρθε για να μείνει στο χώρο του μόντελινγκ

Η Annie Lenox είχε προβοκάρει το κοινό της δεκαετίας του 1980, όταν, ως τραγουδίστρια των Eurythmics, είχε συνδυάσει υπέροχη φωνή με ένα ανδρόγυνο look που προκαλούσε ερωτηματικά σχετικά με τη σεξουαλικότητά της.

Ωστόσο, η Lenox, παρότι ακόμα και σήμερα διατηρεί το ίδιο στιλ με τότε, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι η κόρη της, Tali, που γεννήθηκε το 1993, έχει πάρει όλα τα ωραία χαρακτηριστικά της και είναι μια κούκλα.

Η Tali Lennox είναι μοντέλο, αν και τα τελευταία χρόνια έχει περιορίσει το μόντελινγκ και ασχολείται κυρίως με τη ζωγραφική.

Ωστόσο, πρόσφατα επέστρεψε, προκειμένου να συμμετάσχει σε διαφημιστική καμπάνια μεγάλου οίκου εσωρούχων, όπου πρωταγωνιστεί η ίδια μαζί με το έτερο μοντέλο, τη Δανή Σολβέιγ Μορκ.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, οι φωτογραφίες της, από την πρόσφατη καμπάνια εταιρίας εσωρούχων στην οποία συμμετέχει, κάνουν το γύρο του διαδικτύου και αποδεικνύουν ότι η Τάλι ήρθε για να μείνει στο χώρο του μόντελινγκ.

Η 24χρονη κόρη της διάσημης τραγουδίστριας Άνι Λένοξ, όμως, έχει ήδη χτίσει το όνομά της αφού εκτός από τις συνεργασίες της με τους οίκους Prada και Miu Miu… δίνει τον καλύτερό της εαυτό στα social media.

Άλλοτε με καλλιτεχνικό τρόπο, άλλοτε σαν αθώα Λολίτα, η Tali ποζάρει με εσώρουχα, κορμάκια ή φορώντας τα απολύτως απαραίτητα στο Instagram με τα στιγμιότυπα να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κάθε αρσενικού.

Την ίδια στιγμή, επίσης, που οι μετρ της μόδας και οι ειδικοί την αποθεώνουν, εκείνη έχει κάθε λόγο να χαίρεται διπλά και με τα κολακευτικά σχόλια που λαμβάνει στα μέσα δικτύωσης.

Η καυτή -όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από τις φωτογραφίες- διαφημιστική καμπάνια έχει προκαλέσει πάταγο στη Βρετανία.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox  Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox Tali Lennox



Spread the love