Spread the love


Η Μαρία Κορινθίου πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» που έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ. Η ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις αλλά εκεί που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της ήταν στο τέλος, όπου εμφανίζεται με ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα.

Το μπούστο της Μαρίας Κορινθίου βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού που έγινε στην τηλεοπτική εκπομπή της τηλεόρασης του Alpha «Happy Day».

Πικρόχολο το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα ήταν: «Ας πετάξει μια πετσέτα επάνω της να χειροκροτήσει σαν άνθρωπος» ανέφερε.

Την ίδια ώρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επικεντρώθηκε στο υπέροχο μπούστο της και εκστασιασμένη από το θέαμα αναφώνησε: «Φαίνεται, εγώ το βλέπω. Δεν βλέπετε μία περίμετρο»;

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η πληθωρική Μαρία Κορινθίου δεν είναι απλά μία όμορφη Ελληνίδα που κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Είναι ίσως η πιο «καυτή» και σίγουρα η πιο «ζουμερή» Ελληνίδα ηθοποιός που έχουμε στην χώρα μας και το κυριότερο δεν έχει πρόβλημα να μας δείξει τις καμπύλες της, αλλά και το υπέροχο μπούστο.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook το Facebook II και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε παλαιότερα «καυτά» αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Μαρία Κορινθίου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου



Spread the love